Ова поддржуваш:Ни јас не поддржавам ...
Дали ти се сметаш за малоумен што поддржуваш хетеросексуалност иако има и хетеросексуалци кои се ебат во јавност?Да бе, исто како да поддржуваш и криминалци кои не прават криминал. Ги поддржуваш криминалците, ама не и криминалот. Каква малоумна логика е тоа??
И каква голотија? Тоа ви е претпрошлиот чекор... Сега буквално се ебете во јавност.
Не бе, овие не се лгбтп. Овие се Марсовци, случајно се нашле на геј/љгбтп парада.Немаат овие луѓе врска со ЛГБТ заедниците во глобала, тоа не е релативизирање.
Не, тебе те сметам за инфантилен зошто вака малоумни тези продаваш... Или ти сега ќе ме демантираш со фотографии и и видеа од „хетеропаради“ каде се пратикува секс со копулација во јавност, НА СРЕД УЛИЦА И ПРЕД ДЕЦА?Дали ти се сметаш за малоумен што поддржуваш хетеросексуалност иако има и хетеросексуалци кои се ебат во јасвност?
Не викам дека не се ЛГБТ, туку се незначајни. 99% од ЛГБТ заедницата не се ебе во јавност, исто како хетеросексуалците.Не бе, овие не се лгбтп. Овие се Марсовци, случајно се нашле на геј/љгбтп парада.
Исто, а? Ајде тогаш најди „хетеропарада“ каде се практикува ова НА СРЕД УЛИЦА И ПРЕД ДЕЦА.исто како хетеросексуалците.
Couple Arrested For Sex Acts On Church Lawn | The Smoking Gun (Ова исто така било пред деца.)Не, тебе те сметам за инфантилен зошто вака малоумни тези продаваш... Или ти сега ќе ме демантираш со фотографии и и видеа од „хетеропаради“ каде се пратикува секс со копулација во јавност, НА СРЕД УЛИЦА И ПРЕД ДЕЦА?
Couple Gets Six Months In Jail For Public Sex | The Smoking GunХаха, некои ненормални баба и дедо од пред десет години? Нема ништо поново, а?
Таму цели 4 деца виделе баба и дедо како наводно се онадат. Овде на парадава колку (десетици илјади) деца има?
Ти велам инфантилни приказни продаваш, не постои пандан од мнозинството за глупостите кои ги правите и ги наметнувате на сите. Ете јас на секој твој пример можам да покажам два други примери со вас лгбтп култистите... Ќе прифатиш една опклада? Кој прв ќе остане без материјал, цела година да носи форумски потпис по избор на победникот... Фер? Ако навистина „исто“ има забегувања и на двете страни тогаш лесно ќе го добиеш облогот.
Патем тие бабата и дедото ги уапсиле и ги казниле. Онаму на пeдepскана парада кого уапсиле или макар казниле?
Пак ќе ти порачам да си научиш историјата, посебно таа од крајот на 30-тите години од минатиот век. Како пример што се случува кога на луѓето на сила им се наметнуваат нови „културни“ вредности. Сите имаат точка на кршење (на трпението) и еднаш тоа ќе пукне.
Вам не ви е доста да бидете оставени да правите што сакате. Вие сакате да ги малтретирате сите други.
Не па ја уште те чекам за првата реплика... СО ВИДЕО. Или макар фотографија. На парада на улица, предЕве ти и нешто поново.
Буквално тоа.