- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.698
- Поени од реакции
- 42.283
Гугл е дефинитивно најзабегана фирма по ова воук. Цензурира јутуб, пребарувачи. После тоа википедија. Цела наука и историја е испревртена у полза на транџите.
Гледај турски серии.Луѓе, ја одамна веќе не ни гледам холивудски срања! Ај настрана што се екстремно забегани со воук и “политичка коректност”, туку и буквално ретардирани филмови снимаат!
До некаде се наоѓаа(т) добри сериички, што ете ќе се протнат некако по Нетфликс, ХБО, и сл. Ама и таму режимот е на најјако пуштен.
Ама како ја уништија Halo серијата… нек си е*ат матер!
Од перфектна игра и приказна, направија IQ82 воук срање!
После педерските(да буквално) моменти во 3та епизода, више не планирам ни да ја догледувам…
Рак да фатат, све им е*ам!
korejski, kineski, ruski, evropski, juzno amerikanski filmovi i red drugi ima sto mozes da gi gledas denes... bojkot e edini nacin da sfatat deka treba da se koncentriraat na kvalitet a ne propagandaГледај турски серии.
Исто е и со америчките стрипови, поготово во издание на Марвел и Диси, едно големо срање.Луѓе, ја одамна веќе не ни гледам холивудски срања! Ај настрана што се екстремно забегани со воук и “политичка коректност”, туку и буквално ретардирани филмови снимаат!
До некаде се наоѓаа(т) добри сериички, што ете ќе се протнат некако по Нетфликс, ХБО, и сл. Ама и таму режимот е на најјако пуштен.
Ама како ја уништија Halo серијата… нек си е*ат матер!
Од перфектна игра и приказна, направија IQ82 воук срање!
После педерските(да буквално) моменти во 3та епизода, више не планирам ни да ја догледувам…
Рак да фатат, све им е*ам!
Глеј си ги ти!Гледај турски серии.
Отидоа работите докy*ца ама одамна се такви. Уште пред години и години кога на гугл ќе се пребараше со „white couple" или „white family“, гугл редовно и без исклучок даваше слики од црнци и мешани парови... Не знам и најтупите, и најголемите ноеви меѓу нас, како е можно да не се свесни дека се води систематска, континуирана и методична војна за менување на нашата колективна перцепција за моралните вредности, за сопствената локална култура, за погледот кон семејството и блиските. Таа војна посебно кај помладите - ја губиме.
Ок се американски серии. Мене воукот ми е добар. Не ми смета и во главно се слагам со него.Глеј си ги ти!
Јас ќе си пукам корејски, јапански, шпански и што ти душа сака серии…
Да, Светот се врти и без американците
Тролаш или си либералче?Ок се американски серии. Мене воукот ми е добар. Не ми смета и во главно се слагам со него.