Нема збор дека дегенеризмот во Европа и Сад има земено голем замав, меѓутоа тоа не значи дека вечно ќе биде така, кога тогаш ќе им дојде крајот.
И јас се согласувам дека на Путлер ќе му дојде крајот.Кога тогаш на сите тирани им доаѓа крајот... Сик семпер тиранис!
Па ти очигледно не си типична западна жена.Темава е една од неколкуте на којашто сум на иста страна со повеќето машки членови коишто коментираат, ама овој детал ми остави впечаток.
Да беше оваа статистика генерална за цел свет, ја сум меѓу среќните и помалку стресирани жени, затоа што сум непоправлив магнет за дужни до тужни, обесправени система, али не и ружни, да не се лажеме. Бар не сум кајшо е гужвата. Поголем критериум ми е да е работлив, да не спие по цел ден и да го организира времето, животот и одлуките во една рамнотежа.
Сама Опра има кажано, ако крајната цел ти се пари, никад нема да се збогатиш. Крајна цел треба да ти се здрави навики и особини што ќе те доведат до пари.
А што значи тоа Путлер?И јас се согласувам дека на Путлер ќе му дојде крајот.
Така е, заедно со сенилниот Дедо Џо, бабоебачот Емануел, и целата европска фела ''лидери'' седнати во Брисел. Али како што тргнала работава, крајот изгледа ќе почне од овие, ене глеј Германија прва е кај што ќе паднат тираните од власт.И јас се согласувам дека на Путлер ќе му дојде крајот.
Тоа е теоријата, но праксата е сеуште истата и работите сеуште им одат накај полошо.Американците задоволни од укинувањето на позитивната дискриминација
Мнозинството возрасни Американци се задоволни од одлуката на Врховниот суд да забрани при прием на факултет да се бодува и расата и етничката припадност, практика која ја имаа воведено многу инстутиции во име на поголемата вклученост на разните групи. Задоволни се не само белците туку и луѓето...off.net.mk
Американците задоволни од укинувањето на позитивната дискриминација
Мнозинството возрасни Американци се задоволни од одлуката на Врховниот суд да забрани при прием на факултет да се бодува и расата и етничката припадност, практика која ја имаа воведено многу инстутиции во име на поголемата вклученост на разните групи. Задоволни се не само белците туку и луѓето со азиско и хиспано потекло, па дури и црнците чиј прием опаѓаше и покрај позитивната дискриминација.
А зошто мислиш дека “ние” или “некој” треба да спречиме нешто?!Западниот свет маршира кон пропаст. Ќе се удават у хомосексуализам и дегенерација. И како што делува нема сили кои тоа можат да го спречат. Може само пуканки да земеме и да гледаме.
Аман бе луѓе. Секој пат за се нешто ги кривите или "комунистите" или "либералите" или "глобалистите" или "масоните" или "соросоидите". Но никогаш нема да го спомнете вистинскиот виновник, а тоа е ЕВРЕИНОТ. Евреинот е најголемиот непријател на белиот народ.And yet сите трчаа накај западната страна кога падна Берлинскиот ѕид. Ти во каков систем пре би живеел?
Тоа што се случува моментално во Европа е благодарение на неолибералите и комунистите што во нивното основно учење е свет без граници и нации и уништување на белите христијански народи.