Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.436
- Поени од реакции
- 28.729
Во многу земји не била ниту криминализирана
Не се за на емисии, пола се тотално неписмени а пола од нив им се прават газди на оваа друга половина, тие се полуписмени. Сум бил и у управен одбор на едно ЈК претпријатие. Дел од нив што работат по некои зони вадат по две три плати неделно од бакар и сл. Ја сум правел пари од нив, може да замислиш колку ваделе они. Сега додека пишувам на форумов земав некои 80 Кг бакар. Не е така црно бело, ма да тоа е некоја зона у која не би сакал да знаеш како функционираат работите и кои им се животните приказни, па богами и да им се восхитуваш.А дали некогаш на ТВ си видел емисија за комунални работници кои ги одржуваат градовите чисти. Без нив ќе се удавиме во ѓубре и гомна за пар недели, пацови и бубашваби ќе не изедат да не се тие. И така, година по година, деценија по деценија никој не ги споменува, наградува...чак имаат и прилично скромни примања. Гледам од прозор коа ќе станам рано ради икс причина кај 05.00 часот овие уште неразденето чистат и метат асфалтот и тротоарите а јас им се восхитувам.
Неjзината маjка била "Birth Giver"...вокерски кретен, што друго да е.
Ме интересира како ли го нарекуваат мајчиниот инстинкт.Неjзината маjка била "Birth Giver"...вокерски кретен, што друго да е.
Тоа е таа иста фрикозоидна школа што маjките ги нарекуваат и "chestfeeders" или "breastfeeders".
Сега jа допишуваат вокерската книга со нови зборови. Сакаш да кажеш "човекораѓачки" инстинкт?Ме интересира како ли го нарекуваат мајчиниот инстинкт.
Не може. И женките на многу животни го имаат.Сега jа допишуваат вокерската книга со нови зборови. Сакаш да кажеш "човекораѓачки" инстинкт?![]()
Ќе измислат некоjа глупост тие, сигурен сум. Сведоци сме на нивните нови термини и верувања, посебно во Америка ако некоj ги следи добро.Не може. И женките на многу животни го имаат.
За ова се до негде во право. Спореди го Шеки со нас останатите мажи, а после спореди го со жените од форумов.Ќе измислат некоjа глупост тие, сигурен сум. Сведоци сме на нивните нови термини и верувања, посебно во Америка ако некоj ги следи добро.
Една од новите умноболни идеи е:
Trans Women's Brains Are Different Than Men's Brains
Шеки кога ќе се трансформира, ќе го прашаме дали мозокот му е различен од на мажите.За ова се до негде во право. Спореди го Шеки со нас останатите мажи, а после спореди го со жените од форумов.
Зошто без ракавици го пипка?Ментално ретардирани дебили