Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.324
Поени од реакции
34.927
Брао, јак аргумент! :LOL:

Како за пример има и цури кои во држави како UAE идат и „цепаат пари“, ако тоа е репер за успех. А фалење со пари на интернет, е како доживотни девици кога се фалат колку ебеле.

Последно уредено:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.324
Поени од реакции
34.927
Не можеш ти ни да ги разбереш ниту таа идеологија, ниту таа за која што навиваш. Не па да проценуваш која од нив за што ја бива.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.324
Поени од реакции
34.927
Во меѓувреме на западот:
(следно вака ќе рекламираат пенетрирање во шупак, и овие модерниве ќе го фалат и тоа како многу „прогресивно“)

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Во меѓувреме на западот:
(следно вака ќе рекламираат пенетрирање во шупак, и овие модерниве ќе го фалат и тоа како многу „прогресивно“)

Веруваш во Рамна Земја?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.913
Поени од реакции
40.852

После Мет Волш и неговото прашање "Што е жена" каде што гледавме возрасни луѓе како се кршат пред камери, се тресат од нервоза, пелтечат и добиваат мозочен удар обидувајќи се да одговорат на едноставно прашање, на ред е Кендис Овенс да ги ишамара "прогресивците" и "разбудените" идиоти со документарец за најголемата превара во историјата на човештвото наречена БЛМ, која бранеше криминалци и убијци, уништи илјадници приватни бизниси, и нанесе штета во милијарди долари во сите градови каде што протестираа.

Кендис Овенс е криптонитот на демократите и левичарите во САД. Црна жена која што е поддржувач на политиките на Трамп, и јасен противник на секоја дегенеричка политика што ја се готви у кујната на Клинтонови, Обама, Пелоси и останатите идиоти од Демократската партија.

После Трамп 2024, иде Кендис 2028 за претседател. :D

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.324
Поени од реакции
34.927

On Monday, a Dearborn Public Schools board meeting in Michigan was shut down as hundreds of Muslims protested the use of LGBTQ books. They held up signs in Arabic & English referencing they are in the majority & that homosexuality is sin.
А овие сиротиве на времето протестираа да се дозволело повеќе такви да им влезат во државите... :LOL:
Шекислав, спаваш ли мирно Шекиславе? Тек ќе има смешки кога со деиндустријализацијата ќе им умре стандардот, и социјалните бенефити по кои најголемиот дел од другиве се дојдени.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.117
Поени од реакции
9.512
А овие сиротиве на времето протестираа да се дозволело повеќе такви да им влезат во државите... :LOL:
Тек ќе има смешки кога со деиндустријализацијата ќе им умре стандардот, и социјалните бенефити по кои најголемиот дел од другиве се дојдени.
Тоа е најсмешното, буквално протести, лобирање, донирање средства па и организирање превоз на едната група луѓе на планетата што сака да ги убие.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Шекислав, спаваш ли мирно Шекиславе? Тек ќе има смешки кога со деиндустријализацијата ќе им умре стандардот, и социјалните бенефити по кои најголемиот дел од другиве се дојдени.
Не знам зошто мене ме спомнуваш овде. Сум кажал дека сите религии еднакво ги мрзам. За муслимани имам почит само ако не се хомофоби, исто како и за христијани.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.324
Поени од реакции
34.927
Колку „почит“ ќе имаш за нив, кога ќе почнат да ти го стискаат вратот? Поважно, што ќе направиш тогаш?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.913
Поени од реакции
40.852
За муслимани имал почит само ако не се хомофоби, а тука му прикачуваат видео каде што протестираат против лбгт. :pos:

Кој ги измисли овие ликови бе, како е можно да се толку контрадикторни во своето постоење.

Дај бе прекинете да постоите заедно со муслиманиве жити се. Нека ве изрокаат со бомби, ем тие 72 девици у рајот, ем вие ќе си видите на дело со кого имате работа, ем ние ќе останеме на планетава без двете најголеми зла што го уништуваат човештвото.

WIN-WIN-WIN

Kajgana Shop

На врв Bottom