Shakespear
Need moar drugs
- Член од
- 25 јули 2015
- Мислења
- 2.418
- Поени од реакции
- 2.043
И што, ова мислите е пример за нешто негативно?
И што, ова мислите е пример за нешто негативно?
шеки, ова ти е добра прилика да се пријавиш за во армијата на шведска. Само пази со овие мајмунски сипанициИ што, ова мислите е пример за нешто негативно?
Имам неколку прашања до тебе:И што, ова мислите е пример за нешто негативно?
1. Nope.Имам неколку прашања до тебе:
1. Кога си бил мал, дали те тепале во школо? Имало ли е abuse или bullying?
2. Кога видиш геj паради, дали се осеќаш возбудено или satisfied?
3. Дали си еден од следните ориентации: бисексуалец, асексуалец, (за хомосексуалец нема да те прашам затоа што претходно ми одговори дека не си), трансџендер, трансексуалец?
4. Ти си претставник на Woke културата. Што наjмногу би сакал да се промени каj нас конзервативните членови на форумот?
До другите членови што jа читаат оваа тема: Англиските зборови се намерно ставени заради тоа што прашањата се упатени до еден прогресивен човек.
Што со науката? Ај младината не би те прашувал за која младина збориш зашто повеќе од 20 години немаш и си далеку од реалниот свет ама ме интересира што немаме допир со науката?4. Да прифатите дека сте надвор од допир со младината и науката.
Науката ги поддржува либералните погледи за разните сексуалности и родови идентитети.Што со науката? Ај младината не би те прашувал за која младина збориш зашто повеќе од 20 години немаш и си далеку од реалниот свет ама ме интересира што немаме допир со науката?
Е зошто бе Шеки вака?Науката ги поддржува либералните погледи за разните сексуалности и родови идентитети.
Вие сте убедени дека биологијата се противи на нив, кога воопшто нема врска тоа.
Не извадивте ништо такво од америчката психијатрија. Америчката психијатрија е таа која им сугестира gender affirming care на транс лицата.Е зошто бе Шеки вака?
Нели ти покажавме дека науката, па еве за да не се буниш и америчка психијатрија извадивме… Кај виде ти поддршка за сексуални и родови идентитети?!?
Аргументот на крај ти е:”нема врска тоа”!
Научи веќе еднаш дека твоите лични убедувања си се само твои!(уставно право ти е тоа)
А дали си во право или не, друг е муабетот.
Доказ? Цитат? Протокол?Не извадивте ништо такво од америчката психијатрија. Америчката психијатрија е таа која им сугестира gender affirming care на транс лицата.