Wizzy Noise + Alternative Control @ Club B2

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Digital Dance presents:

Wizzy Noise

Resident support:
Navigator
Bushava Azbuka
Satellite

Почеток: 22.00
Влез: до 23.30 - 200 MKD, потоа - 300 MKD
Локација: club B2
Датум: 23 ноември 2007

WoooW!

Ехехеее каква сезона на журки не чека браво за организацијава на ДД:je::party3:

Ова име беше најавено, па откажано, па сега додадено пак... а станува збор за:

ALTERNATIVE CONTROL - SR/vision Quest Records
www.alternativecontrol.com

Значи ги слушаме Wizzy Noise + Alternative Control на 23-ти ноември во клубот B2.... ломење... :ojea:

Here is the flayer...

wizzy-alternative-napred.jpg

wizzy-alternative-pozadi.jpg

X dream го пропуштив заради тетоважава али ова морам да идам браво за флаеров ти дефинитивно највеке за загрижуеш за темиве екстра да се паметни мод тука да те стаат:vozbud::):):):):):):)

Ифке јас сум за модератор, на Деско му е забрането како синдикален лидер да се меша у администрацијата :pos:
Инаку најверојатно и јас ќе дојдам, не ветувам ништо... ама ќе гледам да дојдам :)

Јеееее Тонка, конечно да те видиме и тебе на журка... ги запостави журките ради работата.... :)

А инаку и ти немоеш модератор да бидеш, на синдикалците им е забрането да се мешаат у модераторско-администраторска бранша. :)

Јас играм футбал за Админ тим уште пред да се формира сидикатот. Гижо излезе од админ тим, ама јас не :)

ахх нема везе ова не дека е од пристрасност де:pos2: :pipi::pipi: зашто така гледате сеа синдикат е турбо работа шо сакаат праат само нешто се бунат:pos2: еве од утре се на штајк :pos2: ај идам на журкава обавезно:vozbud:

Уф, искрено журов не ми беше мене по кејф.

Angelo пушташе на почеток, препознатливи траки, океј се покажа дечкото до 1 часот, после Wizzy Noise испушта онака лагано, некои досадни траки, кои не ми беа мене по кејф, едино пофалба за Carmina Burana ремиксот, a од Angelo ремиксот на No Good.
После Satelite раздрма малце, па му препушти на Angelo до 4, и после Дани дрмаше до 4 и 40 и the end. 20 минути скратија од стандардното време за крај на журка. :)

Од моја гледна точка, или ја не бев океј распложен па ми се виде као бед жур или журот стварно беше таков. :(

А Alternative Control откажаа, не дојдоа на журов. :(

Еее значи Воткамикс штом не нема мене и Ива.. ништо од журот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom