Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Ми откажаа лет, си земав кредити и нели добиваш 20% плус од тоа ти што си платил. Сега сакам пак да закажам лет кој пак може да биде откажан.
Добивам екстра 20% на тие 20% што ги добив претходно?
Аууу бато па ти бркаш потенцијални летови што може да бидат откажани за пари да правиш. Свака част
ти си доби 20% на откажаниот лет, толку е од нив веќе се “твои” пари, ако ги потрошиш на лет и истиот е откажан ќе имаш можност за ово 20%

Аууу бато па ти бркаш потенцијални летови што може да бидат откажани за пари да правиш. Свака част
ти си доби 20% на откажаниот лет, толку е од нив веќе се “твои” пари, ако ги потрошиш на лет и истиот е откажан ќе имаш можност за ово 20%

Ама ти претпоставуваш?
Не праиш пари, праиш кредити. Неам можност да ги повлечам кога еднаш веќе сум прифатил.

Ама ти претпоставуваш?
Не праиш пари, праиш кредити. Неам можност да ги повлечам кога еднаш веќе сум прифатил.

Да добиваш плус 20% од искуство со мајка ми 2 пати и откажаа и на двата пати имаше 20%. и сега има кредити да се изнашета :)

Да добиваш плус 20% од искуство со мајка ми 2 пати и откажаа и на двата пати имаше 20%. и сега има кредити да се изнашета :)

Данке.
Не дека јас ќе се изнашетам, ама добро е да се знае.
Мене ми откажаа летови на кои имав повратна карта плус куфер, сега со 20% плус едвај имам за еден правец, ама до Август можам да напраам плус 60-80 % :)

Данке.
Не дека јас ќе се изнашетам, ама добро е да се знае.
Мене ми откажаа летови на кои имав повратна карта плус куфер, сега со 20% плус едвај имам за еден правец, ама до Август можам да напраам плус 60-80 % :)

Јас купив карти во вредност од 80 еур, сеа иам 140 еур кредит. Добар бизнис е ова, најстабилна инвестиција во време на кризава :D

Јас купив карти во вредност од 80 еур, сеа иам 140 еур кредит. Добар бизнис е ова, најстабилна инвестиција во време на кризава :D

Да е, ама цените рипнаа страшно за одредени летови.
Ти викам, јас од повратна карта со куфер, сега едвај во еден правец со куфер и покрај 20% плус.

Да е, ама цените рипнаа страшно за одредени летови.
Ти викам, јас од повратна карта со куфер, сега едвај во еден правец со куфер и покрај 20% плус.

Е да, петокот шо ги гледав картите по 60 еур, сеа 300. Наздравје нека им се ама не купувам.

Ja odkazav 2 letovi, do dusa eden bese od Wizz odkazan posto ne letaa vo Juni. Drugiot (pogolemiot) mi e vo Juli ama poradi situacijava i zadolzitelen karantin pri vrakjanje: ne fala.

Prviot cekor e odkazuvanje i ti prefrlaat sumata plus 20% kako vaucher. Ali mene mi izgledase posigurno da mi gi vratat parite, pisuvase do 30 dena pa uste cekam, posto iskreno ne znam aerokompaniite dali ke preziveat. Sosema ok od Wizz i imase sega i 30 odnosno 20% popust valjda ke treba vreme dur bidat pak ispolneti kako dosega i ocekuvam da ima i naredno po nekoj popust.

Еве денеска ми го откажаа летот и официјално.
Добивате 20% кредит повторно доколку ви се откаже летот.

Напомена : Тие кредити може да ги искористи само тој што чие име стои на акаунтот. Значи неможе да купувате за други.

Знае некој дали може да се лета од Виена за Охрид?

Смее да се носи штека цигари во куфер ? И дезодорансот дали го рачунаат како течност (претпоставувам да) ?

Што се дешава со Визер? Гледам од Лондон последен лет имаат утре, а нареден на 24 декември.
:tapp:

Има некои посебни мерки на заштита при лет со Визер?

Од кога почна ова пандемијата не сум во тек ни со летови ни со правила, па ме интересира за особа што ќе патува Скопје-Лондон дали на аеродром е потребен задолжителен тест или останува само на тоа носење заштитна маска и кога ќе пристигне во Лондон 2 недели карантин?

Има некои посебни мерки на заштита при лет со Визер?

Од кога почна ова пандемијата не сум во тек ни со летови ни со правила, па ме интересира за особа што ќе патува Скопје-Лондон дали на аеродром е потребен задолжителен тест или останува само на тоа носење заштитна маска и кога ќе пристигне во Лондон 2 недели карантин?
Za u avion ne znam, ali u London ako napravis test(mislam deka e okolu 120 funti, moze preku NHS besplatno ali samo za rezidenti) i e negativen ke treba samo 5 dena karantin. Bez test ke mora 14 dena karantin.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom