Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Se prodava povratna karta 17ti septemvri Skopje - Memmingen
Memmingen - Skopje 22septemvri .5400 denari t.e se doplaka samo za promena na ime . Ako nekoj e so plan za Oktoberfest eve moznost. Kontakt inbox . ( Se izvinuvam za latinicata ) .

Луѓе, помош.
Сакам да додадам екстра багаж на лет од Милано за Софија. Има една опција, пишува 2 парчиња - 23кг. Ова значи дека едно парче багаж е 23кг т.е. 2х23 или?

И уште една работа.
Во Ајндховен имам само саат и 15 мин за наредниот лет. Ова доволно е?
Има некој искуство со вакви прекачувања?

Гледам има на страната кога купуваш карта да си резервираш автобус до аеродром, 200 денари во еден правец, ама не пишува ништо повеќе. Во колку саат трга, дали оди само од аеродром до транспортен центар или и назад?

Гледам има на страната кога купуваш карта да си резервираш автобус до аеродром, 200 денари во еден правец, ама не пишува ништо повеќе. Во колку саат трга, дали оди само од аеродром до транспортен центар или и назад?

Тука имаш распоред на тргање на автобусите - http://skp.airports.com.mk/default.aspx?ItemID=491 - по тоа што пишува, качена е цената на 175, беше 150 ден. Тоа ти важи за еден правец, а колку што знам се истите автобуси, па немаш потреба поскапо да плаќаш преку визер, затоа што обично во автобусите има по тројца патници, па на лице место ќе си платиш карта :)

Prv pat patuvam so wiz air check in go napraviv megjutoa biletot go zagubiv dali prakat ist bilet od wiz air ??

Кус update -

Од денес веќе не работам во Wizz Air.

Што значи тоа? Ќе бидам малку послободен да коментирам некои аспекти на авио бизнисот.
Од друга страна, нема толку често да го посетувам форумот.
smiley1.gif

Се надевам плановите за 2016 во чие креирање играв голема улога ќе бидат реализирани наскоро.

Поздрав
smiley4.gif

Отидов да
beer.gif
и да одморам, вчера ми се роди вториот син. Тајминг, а?

Имам едно прашање, на визер не им работи нешто контакт телефонот.

Купив повратен билет за Нинберг и ми даде опција за веб чекирање само за враќањето но не и за летот од Скопје за Нинберг. Дали постои можност некако да направам веб чекирање и на таа рута.

Имам едно прашање, на визер не им работи нешто контакт телефонот.

Купив повратен билет за Нинберг и ми даде опција за веб чекирање само за враќањето но не и за летот од Скопје за Нинберг. Дали постои можност некако да направам веб чекирање и на таа рута.
Преку мобилен [emoji6] или директно на аеродром,не кошта ништо

Да. Можит и преку нет и на аеродром ама на аеродром е поскапо.

Ако се купува дополнително, треба уште еднаш да се чекираш и принташ чекирана карта или како?

Сите опции се отворени на апликацијата, на веб страната нема ништо значи како може толку да се идиоти не ми е јасно.

Ако се купува дополнително, треба уште еднаш да се чекираш и принташ чекирана карта или како?
Ако се имаш чекирано мислам дека можит да го купиш и одново да ја испринташ картата ама не сум сигурен за ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom