Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде ќе Ве молам за мала помош.Прв пат ќе летам со Визер на 21.03.2015 за Тревизо.Ќе бидеме сместени во Местре.На 24.03 се враќаме назад за Скопје.Може ли некои подетални информации за автобуски превоз Тревизо-Местре,цени,сместување и слично.Благодарам.
@Tranquilis Дај бе напрај нешто да има летови од Цирих За Вроцлав![]()
Probaj od drug browser ili vidi dali ti e stiklirano deka sakas vo 1 pravecИмал некој лошо искуство со страната на виззаир....Прво, сакам да платам со Маестро картичка, германска, не ми ја прифакја, а има избор маестро картичка.....второ....избрав повратен лет...и после сакам да го избришам, да летам во еден правец, и нема шанси, не постои техничка можност да го тргнам сега....автоматски ми го става обележаното...многу багови нот јузер френдли....
Dali nekoj znae koga davaat popusti od 20%. I dali popustot vazi i ako imas karticka standart za popusti?
Вчера имаше попуст 20%. Не знам кога и по кој повод би бил наредниот попуст.Dali nekoj znae koga davaat popusti od 20%. I dali popustot vazi i ako imas karticka standart za popusti?
Абе ова Wizz Air е авиoкомпанија на Wizards of the Coast?
@Tranquilis има шанси да се врати летот Лондон - Скопје во Петок? Од Април па натаму летот е преместен во Четврток.