Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде ќе Ве молам за мала помош.Прв пат ќе летам со Визер на 21.03.2015 за Тревизо.Ќе бидеме сместени во Местре.На 24.03 се враќаме назад за Скопје.Може ли некои подетални информации за автобуски превоз Тревизо-Местре,цени,сместување и слично.Благодарам.

Автобуски превоз до Местре има директно од аеродромот во Тревизо, цена во еден правец беше 7 евра, повратна 13.
Друга опција е со воз (од аеродромот до железничката станица е околу 30 минути пешки), воз до Венеција е 2,5 евра.
Воз Местре - Венеција мислам дека беше 1 евро.

Имал некој лошо искуство со страната на виззаир....Прво, сакам да платам со Маестро картичка, германска, не ми ја прифакја, а има избор маестро картичка.....второ....избрав повратен лет...и после сакам да го избришам, да летам во еден правец, и нема шанси, не постои техничка можност да го тргнам сега....автоматски ми го става обележаното...многу багови нот јузер френдли....

Имал некој лошо искуство со страната на виззаир....Прво, сакам да платам со Маестро картичка, германска, не ми ја прифакја, а има избор маестро картичка.....второ....избрав повратен лет...и после сакам да го избришам, да летам во еден правец, и нема шанси, не постои техничка можност да го тргнам сега....автоматски ми го става обележаното...многу багови нот јузер френдли....
Probaj od drug browser ili vidi dali ti e stiklirano deka sakas vo 1 pravec

Dali nekoj znae koga davaat popusti od 20%. I dali popustot vazi i ako imas karticka standart za popusti?

Dali nekoj znae koga davaat popusti od 20%. I dali popustot vazi i ako imas karticka standart za popusti?

Си имаат промоции за кои сами одлучуваат кога ќе бидат, колку ќе траат и слично. Најчесто се дава ден каде резервациите се со 20%. Некогаш истите се однесуваат САМО на членови, некогаш на СИТЕ. Претплати се на нивниот newsletter и ќе ти стигнуваат обавестувања кога и да има некаква акција. Лани за роденденот даваат 1+1 карта.

@Tranquilis има шанси да се врати летот Лондон - Скопје во Петок? Од Април па натаму летот е преместен во Четврток.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom