- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 6.062
- Поени од реакции
- 11.370
Лаба си у глаата!Фенел, фенер, ламба ЛАМБЕ АЛАБАКОВСКИ
Фенел е анасон, не е фенер!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лаба си у глаата!Фенел, фенер, ламба ЛАМБЕ АЛАБАКОВСКИ
Фенел е анасон, не е фенер!
Ima li wizzair salter na skopskiot aerodrom da se obratam licno?
Deneska pak mi odlozija let, 8 saati sum na aerodrom. Aplikacijata mi dade apdejt u sred prezakazuvanje i mi izbrisa se. Sega neznam ni meil koj bese nitu pak passvord neznam, avtomatski login mi bese. I sega site podatoci mi se na stariot profil nemozam nitu vauceri da zemam nitu povratnata karta da ja prezakazam.
Pravev nov akaunt na aerodrom, se isplaknav 150 evra za nova karta.
Vrijam denes, ubedlivo najlosa kompanija se ovie. Site avioni sletaa i ovie easy jet i pristina, ovie pizdi se isplasija od malku dozd i go sletaa vo Stutgart mesto vo Bazel. Ne drzaa 5 saati vo neizvesnost za na kraj da go otkazat.
Ubedlivo najlosa kompanija vo Evropa. Definitivno ke si baram care preku nekoja niskobudzetna vo Solun, em poblisku mi e do Strumica.
Пред што и да направиш, прво запомни си ги адресата за електронска пошта и лозинката, или во најмала рака запиши ги некаде каде што ќе запомниш дека ги имаш запишано.
за каснење или нешто слично не им се обраќаш на маил поднесуваш жалба на страната нивна. Ако проблемот бил поради временски услови не верувам да те исплатат зашто тоа е надвор од нивна контролаIma li wizzair salter na skopskiot aerodrom da se obratam licno?
Deneska pak mi odlozija let, 8 saati sum na aerodrom. Aplikacijata mi dade apdejt u sred prezakazuvanje i mi izbrisa se. Sega neznam ni meil koj bese nitu pak passvord neznam, avtomatski login mi bese. I sega site podatoci mi se na stariot profil nemozam nitu vauceri da zemam nitu povratnata karta da ja prezakazam.
Pravev nov akaunt na aerodrom, se isplaknav 150 evra za nova karta.
Vrijam denes, ubedlivo najlosa kompanija se ovie. Site avioni sletaa i ovie easy jet i pristina, ovie pizdi se isplasija od malku dozd i go sletaa vo Stutgart mesto vo Bazel. Ne drzaa 5 saati vo neizvesnost za na kraj da go otkazat.
Ubedlivo najlosa kompanija vo Evropa. Definitivno ke si baram care preku nekoja niskobudzetna vo Solun, em poblisku mi e do Strumica.
за каснење или нешто слично не им се обраќаш на маил поднесуваш жалба на страната нивна. Ако проблемот бил поради временски услови не верувам да те исплатат зашто тоа е надвор од нивна контрола

По старата карта можеш да најдеш и тие может да најдат. Плус, треба да имаш маил, на кој ти стигаат конфирмациите и картите. Нему и да си му го заборавил пасвордот, можеш да го смениш со форготен пасворд. После линкот од известувањето на маил и ќе те одведе на стариот акаунт на виц ер. Оттаму исто можеш да му направиш рекавери. Немаш ваљда 100 мејлови, 3-4 обично имаат луѓето, пробај на сите.Toa e problemot, za zalba mi treba komfirmaciskiot broj, a jas go nemam oti nemozam da se logiram na akauntot. Nemam nikakov dokaz deka sum imal karta denes. Zivotecot moj u eden den.
Zdravje utre pak na aerodrom ako imat nekoe pretstavnistvo, ako ne gledam imaat telefonski linii ke probam od Makedonija. Drugo care nemam, ako nebiva nazdravje neka im se, del e i moja krivica so site aplikacii gi drzam na telefon od vreme koga Grujo bese premier.
za da izvadis podatoci za kartata letot ne moras da se logiras na wizz akaunt gi imas site podatoci na mail. se sto treba da znaes e na koj mail i da se logiras na nego, kako sto ti posal i Fennel ako znaes na koj akaunt si kupil (t.e. mailot od toj akaunt lesno mozes da smenis i pasvord na istiot)Toa e problemot, za zalba mi treba komfirmaciskiot broj, a jas go nemam oti nemozam da se logiram na akauntot. Nemam nikakov dokaz deka sum imal karta denes. Zivotecot moj u eden den.
Zdravje utre pak na aerodrom ako imat nekoe pretstavnistvo, ako ne gledam imaat telefonski linii ke probam od Makedonija. Drugo care nemam, ako nebiva nazdravje neka im se, del e i moja krivica so site aplikacii gi drzam na telefon od vreme koga Grujo bese premier.
Veruvaj znam mladi lugje sto imaat po 465489465165 mailovi zasto a ne pa ako e nekoj povozrasen covek, ednostavno ne go gledaat mailot kako nesto mnogu bitno. A da ne zborime deka brojot na korisnici na password manager aplikacii e smesno nizokПо старата карта можеш да најдеш и тие может да најдат. Плус, треба да имаш маил, на кој ти стигаат конфирмациите и картите. Нему и да си му го заборавил пасвордот, можеш да го смениш со форготен пасворд. После линкот од известувањето на маил и ќе те одведе на стариот акаунт на виц ер. Оттаму исто можеш да му направиш рекавери. Немаш ваљда 100 мејлови, 3-4 обично имаат луѓето, пробај на сите.

This booking is pending and needs your action.
If you made this booking, please LOG IN to complete it. In all other cases, please contact the owner of the booking. If the booking is not completed, your Itinerary will not be issued, you will not be able to check in online or at the airport and your carriage will be refused. If you have any questions, please get in touch. Find our contact information here.
Доста време од прашањето ама незнам евентуално друг броусер да пробашНе ми се верува дека прашањево го поставувам на форум, но што во овој случај? Кај треба да се факинг логирам кога веќе сум логирана? Се одлогирав и логирав пак, уште е во статус пендинг, не можам да го "комплетирам".
40€ по човек и рандом седиштаЈас денес ќе одам на аеродром на жими мајка. Не успејаа да ми го вратат акаунтот, и сега незнам дали повратната карта ми беше за денес или за утре.
Плус не ми е чекирана оти неможам да се логирам, којзнае колку ќе ме лупнат таму за чекирање и плус седишта.

Нема, пробав од три различни, секаде исто. Стои како букинг ама пендинг, нема акција за да го потврдам.Доста време од прашањето ама незнам евентуално друг броусер да пробаш
Доста време од прашањето ама незнам евентуално друг броусер да пробаш
40€ по човек и рандом седишта![]()
40€ bese standard cena kaj site niskobudzetni za cekiranje na aerodrom ako zaboravis verojatno pojacale ili kolat na kurs za razmena2900 plativ za cekiranje, sedistata sum gi platil pri rezervacija.
200 evra plus me kostase vo dvata pravci. Ne mi refundiraa nisto, nitu pak mi dadoa besplatna promena na karta. Softverska greska mi napravil telefonot toa im bese objasnuvanjeto, a me pronajdoa vo sistemot deka letot mi bese otkazan.
Plus pred 2 meseci isto taka mi otkazaa let, nema nikakva refundacija uste e vo proces.
Dno od kompanija.