- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Париз
е поради очекувам агенциите да ги намалат 4 дневните екскурзии за Париз од 500 евра на 100-150 евра 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вистина. Над 70% од секој лет се Албанци и Роми. Дали 30% се Македонци.
И ко ќе слетат авионот аплаудирет. Која брука чоече, мене срам ме фаќат ко ќе ги видам...
Зато Виз толку летој имат. Пилотите имаат барано шо појќе линии од овде за да им е весело ко ќе летаатАјде бе, супер обичај е тоа, мене ми е ептен забавен. Аплаудираш на умешноста на пилотите, сигурен сум дека и на нив им е мерак![]()
ќе може ли некој да ми каже дали може да се носи парфем во рачен багаж и дали посебно треба да се прикаже пред контролата....иначе ова ќе ми биде прв лет и не сум баш искусен со аеродромиве....бидејќи брат ми кога беше со Визз му го фрлиле парфемот ....благодарам однапред![]()
Со било што да патуваш е истото... и со автобус тој low-life е мнозинство. Ме чуди што е проблемов со Македонциве, не патуваат ли, нема толкав број иселеници или нешто трето е финтата?!Вистина. Над 70% од секој лет се Албанци и Роми. Дали 30% се Македонци.
Тоа редовна навика им е на ш*птариве. И само тие штракаат. Дали се радуваат што слетале без да изгинат во некоја стравотна несреќа, па од радост е, или друго нешто... ела разбери ги.И ко ќе слетат авионот аплаудирет. Која брука чоече, мене срам ме фаќат ко ќе ги видам...
Со било што да патуваш е истото... и со автобус тој low-life е мнозинство. Ме чуди што е проблемов со Македонциве, не патуваат ли, нема толкав број иселеници или нешто трето е финтата?!
Тоа редовна навика им е на ш*птариве. И само тие штракаат. Дали се радуваат што слетале без да изгинат во некоја стравотна несреќа, па од радост е, или друго нешто... ела разбери ги.
Да, до 100 милилитри, и треба да е сместен во проѕирна пластична кеса со димензии 20 * 20 сантиметри.
.. како на сликата на линков.
https://www.airbaltic.com/eu-security-rules
Нема ни дијаспора, нема ни пари
Јас немам ништо против тоа ракоплескање после слетување, му доаѓа нешто као фала што не не однесе у пеколотНе ракоплескам патем, туку се смеам на фаците кои се смрзнати редовно околу мене, демек ако не им се слоши нема да слета авионот. Па чим си се качил ти во авион, веќе си потпишал дека тоа е тоа, што туку превртуваш очи не ми е јасно.
Секој различно реагира на стрес. Јас не се молам, туку го земам мобилниот да ги поздравам за крај моитештом стјуардесата ќе се испушти "please please god" па ..."oh my god, oh my god please ...." пропратено со турбуленции како на ролер костер, си викаш а да не се правам јас too much cool, дај да кажам некоја молитва може ќе помогне.
А еднаш до мене седеше еден во униформа со еден куп значки..пилот ваљда, кога се спушти авинотот и раздрма бааѓи, овој само изговори: тс, тс, тс.....демек лош спуст.
Поентата ми е нешто е нормално, нешто не...ама они си знаат колку е сериозно, ние може само да погодуваме![]()
Би требало како сите нормални автобуси, ко нископодниве од ЈСП што се... ама тоа во случај ако е блиску аеродромот. Ако е подалеку од градот тогаш е меѓуградски автобус.1 парче багаж е дозволено, така да во таа бесплатна кабинска торба ќе го сместиш и лаптопот...
Имам едно прашање до транкилис или некој друг кој знае, ме интересират како изгледаат автобусите на P-AIRBUS односно оние коишто вршат превоз од аеродром до најблискиот град, во мојот случај ми треба од Бергамо до Милано, барав на нет, но ненајдов ниту една слика :О