Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Што направивте вие бе уште малце ќе дојдете до мување со french kiss :pos: Дај Tranquilis во понеделник пред медиумите кажи кои се линиите да се осетиме малце по ексклузивни :icon_mrgr:

Што направивте вие бе уште малце ќе дојдете до мување со french kiss :pos: Дај Tranquilis во понеделник пред медиумите кажи кои се линиите да се осетиме малце по ексклузивни :icon_mrgr:

It's a deal. Пресот е во 12:30, ќе пишам тука околу пладне ;)

Wizz air е супер за оние стрпливите

Прв пат сакам да резервирам лет и имам проблем поточно на чекорот со осигурувањето пишува дека е задолжително а нема понудено опција да се одбере. Некој со решение ?

Прв пат сакам да резервирам лет и имам проблем поточно на чекорот со осигурувањето пишува дека е задолжително а нема понудено опција да се одбере. Некој со решение ?

Не е задолжително осигурување преки Виз незнам кај тоа си го видел

Не е задолжително осигурување преки Виз незнам кај тоа си го видел

iIKU7Ij.png

Интересно е тоа што нема понудено опција никаде да одбереш :)

iIKU7Ij.png

Интересно е тоа што нема понудено опција никаде да одбереш :)

Мора да е грешка некоја.Ајде префрли го целиот интерфејс на Англиски наместо Македонски и кажи ми дали така функционира.Јас сега пробав да букира лет и ова патничко осигурување кај мене го нема.

6911rb.png

Патничко осигурување е секогаш опционално никој неможе да го наметне.Ја препорачувам кај и да идете извадете си осигрување за 200 денари пошто некаде го бараат.Just in case

Патничко осигурување е секогаш опционално никој неможе да го наметне.Ја препорачувам кај и да идете извадете си осигрување за 200 денари пошто некаде го бараат.Just in case
Имаат право ЕУ државите да ве вратат без него, така да секогаш вадете си од осигурителните компании пред да идете, тоа е за ваше добро.

Имаат право ЕУ државите да ве вратат без него, така да секогаш вадете си од осигурителните компании пред да идете, тоа е за ваше добро.

Фала што ме исправи малку двосмислено напишав, сакав да потенцирам дека Визер или кој и да е друг неможе да те принуди да земеш нивно осигурување но ЕУ државите можат да вратат било кој ако нема осигурување така да за 200 денари не си играјте сите да си вадите осигурување

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom