Wireless слушалки

• Креатор на темата Креатор на темата SV-Strange
  • Време на започнување Време на започнување

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Локација
Himalayas
Барав низ Струмица и неможев да најдам никаде низ градов. Единствено ми останува овде да ми препорачате, ако знаете кај има, во кој салон и град евентуално.
Фала многу. :)

Барав низ Струмица и неможев да најдам никаде низ градов. Единствено ми останува овде да ми препорачате, ако знаете кај има, во кој салон и град евентуално.

Za strumica neznam, ama vo skopje sigurno ima negde niz prodavnicive.. anhoch, amc..

Za strumica neznam, ama vo skopje sigurno ima negde niz prodavnicive.. anhoch, amc..

Во AMC нема, но гледам на каталогот на Anhoch има такви слушалки, само еден модел се ама веројатно ќе вршат работа. Фала.

Ако знае и некој друг, не е на одмет. :wink:

ako ima nekoj da ti donese od stranstvo najdobro, poshto ima daleku pogolem izbor na modeli i kvaliteti.

Најдов такви слушалки, во Струмица во една продавница ги има(ло). 900ден.

Фала на двајцата погоре.

Најдов такви слушалки, во Струмица во една продавница ги има(ло). 900ден.

Фала на двајцата погоре.

И како е брат? И јас сум заинтересиран за едни такви, дали може пример да шеташ слободно низ стан и да си слушаш музка онака без проблем?

И како е брат? И јас сум заинтересиран за едни такви, дали може пример да шеташ слободно низ стан и да си слушаш музка онака без проблем?
Би требало да може, замисли која забава би било тоа... полн стан, сите денсаат и урлаат а нема музика :D

Би требало да може, замисли која забава би било тоа... полн стан, сите денсаат и урлаат а нема музика :D

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Треба да се договориме за таква забава :pos2:

Имав гледано во Скопје, во ГТЦ, горе на трет спрат. Незнам како се викаше продавницата, филипс безжични слушалки = ~3000ден.

Искрено, слушалките ги барав за мој другар и сеуште ги нема купено. Во продавницата прашав на кое растојание фаќа и они одговорија дека испробале во една собаи фаќало таман, ама една соба малку е нели, за повеќе не гарантирале.

Имав гледано во Скопје, во ГТЦ, горе на трет спрат. Незнам како се викаше продавницата, филипс безжични слушалки = ~3000ден.

Скупо је.

Искрено, слушалките ги барав за мој другар и сеуште ги нема купено. Во продавницата прашав на кое растојание фаќа и они одговорија дека испробале во една собаи фаќало таман, ама една соба малку е нели, за повеќе не гарантирале.

Скупо је.

Бараш слушалки за кои најбитно ти е да нема кабел? Или сакаш и квалитет?

Ако ти е само за кабелот, најди некои од 800-900 ден. Е сеа колку ќе биде тапа звукот, ќе заебава сигналот, ќе ги слушаш сите од околу што зборат додека слушаш музика..... тоа ти е за тие пари :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom