SV-Strange
Sorcerer Supreme
Барав низ Струмица и неможев да најдам никаде низ градов. Единствено ми останува овде да ми препорачате, ако знаете кај има, во кој салон и град евентуално.
Фала многу.
Фала многу.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барав низ Струмица и неможев да најдам никаде низ градов. Единствено ми останува овде да ми препорачате, ако знаете кај има, во кој салон и град евентуално.
Фала многу.![]()
Za strumica neznam, ama vo skopje sigurno ima negde niz prodavnicive.. anhoch, amc..
Најдов такви слушалки, во Струмица во една продавница ги има(ло). 900ден.
Фала на двајцата погоре.
Би требало да може, замисли која забава би било тоа... полн стан, сите денсаат и урлаат а нема музикаИ како е брат? И јас сум заинтересиран за едни такви, дали може пример да шеташ слободно низ стан и да си слушаш музка онака без проблем?
Би требало да може, замисли која забава би било тоа... полн стан, сите денсаат и урлаат а нема музика![]()
Фала многу.![]()
И како е брат? И јас сум заинтересиран за едни такви, дали може пример да шеташ слободно низ стан и да си слушаш музка онака без проблем?
Имав гледано во Скопје, во ГТЦ, горе на трет спрат. Незнам како се викаше продавницата, филипс безжични слушалки = ~3000ден.
Искрено, слушалките ги барав за мој другар и сеуште ги нема купено. Во продавницата прашав на кое растојание фаќа и они одговорија дека испробале во една собаи фаќало таман, ама една соба малку е нели, за повеќе не гарантирале.
Скупо је.