Winner Takes Earth ?

Читајте коментари на фејсбук:
-zasto be toa kopiljacite od navivaci se tepaat megju sebe samo koa ne treba, umesto da zemat sea da gi iskrsat od kjotek ovie izrodive i da gi izbacat od stadion e toa me zanima....
-samo cotek za niv
-masoni ! dzubrinja
-секта, 101%
Кај нас ќе им викнат поп :pos:

Јако ми е кога некој ќе пише: Ха, реклама е бе, ништо.

Ова е генијално бе луѓе. Совршена промоција, на уникатен начин го анимираш целиот свет. Најк со онаа кампања Joga Bonito направи нешто слично ако се сеќавате, тогаш кога сите купувавме такви топки, копачки, клиповите со Ибра, Роналдо и Роналдињо се препраќаа на телефони итн. :D

Кока Кола разбива со рекламите веќе мундијали наназад, таа со Роже Мила ( :D ) за 2010 во Јужна Африка беше една од најдобрите.

Само што сега па можда е и потешко за ваква кампања, со отвореноста на интернетот и сечивите „експертски“ мислења кои ќе дрндаат...

Штета што сме фудбалска мизерија ние во државава па немаат интерес и кај нас директно да ја спроведат кампањата...

Дури и да е некаква маркетинг кампања сепак е претеризам. Се гледа дека се промовира нешто што е поврзано со симболизам, сублимални пораки, не е ова туку така случајно. Си има тука нешто скриено, тајно, а се крие позади “генијалната идеја за некаква си кампања“ најверојатно поврзана со фудбал.

Дури и да е некаква маркетинг кампања сепак е претеризам. Се гледа дека се промовира нешто што е поврзано со симболизам, сублимални пораки, не е ова туку така случајно. Си има тука нешто скриено, тајно, а се крие позади “генијалната идеја за некаква си кампања“ најверојатно поврзана со фудбал.

eyes2.jpg

Масоните се. А најголемиот масон во фудбалскиот свет годинава се пензионираше. Случајност? I don't think so...

Адидас имаа квалитетни идеи за маркетинг, не као Најк го тераат Гетце да носи маици и чорапи Најк иако не смее. So hardcore!:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom