Windows Vista

• Креатор на темата Креатор на темата torrent
  • Време на започнување Време на започнување
Абе јас сега имам Vista, ама Starter -.- и сеа земав Ултимејт.. и сакам да ја инсталирам ама иам 512 МБ рам и незнам дали ке сака.. сеа ке сака или не? :)

Нееее, никако. :nenene: Кај мене со 1 гб ддр2 ми кочеше компјутерот, а пак со 512 да не зборуваме што ќе биде...

не бе зашто никаква виста може и ултимејт да ја стави само нека ја исклучи транспаренцијата и ако е Целерон нормално дека ке кочи (препоставивам дека кај аце е незнам)

не бе зашто никаква виста може и ултимејт да ја стави само нека ја исклучи транспаренцијата и ако е Целерон нормално дека ке кочи (препоставивам дека кај аце е незнам)

Тебе ова на целерон ти личи :) ?

А за вистава, еден другар купи компјутер од т-хоме, со 1 гб рам и 1.8 celеron и имаше инсталирано виста стартер. Компјутерот ненормално кочеше, башка и неможеш да отвориш повеќе од 3 програми истовремено. :toe:

Епа ништо, ке си земам Vista Home Basic, чим неможело ниедна друга на 512мб рам..

а ти друже да не се мачиш со виста туку да си тупнеш 7че бета(гледам имаш мерак на поновите виндовси) доста е побрз од вистата и подобар и мислам дека ке ти тера добро и на 512(брачед ми го тера така на П4 на 3,0гхз и супер си е)

а не заборавај дека ХР ти е најдобра опција за 512ка рам

а ти друже да не се мачиш со виста туку да си тупнеш 7че бета(гледам имаш мерак на поновите виндовси) доста е побрз од вистата и подобар и мислам дека ке ти тера добро и на 512(брачед ми го тера така на П4 на 3,0гхз и супер си е)

а не заборавај дека ХР ти е најдобра опција за 512ка рам
Windows 7? МОже на 512?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom