-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Ја не гледам некој минус... (барем до сеа)Ризична работа, сепак. :raz:
Ја не гледам некој минус... (барем до сеа)Ризична работа, сепак. :raz:
SP2 - ката да не бара после крак за Serial Number ?До сите што користат Vista:
Обавезно симнете си Service Pack 2 (Beta) и компјутерот ќе ви лета
Ако е Beta, ама све подобрува, многу убрзува и најбитно дава повеќе FPS и Benchmarks на игрите.
Или уште подобра варијанта (јас што ја користам), инсталирај те си Windows 7, ептен е брзо чудово.
Toa чудо ги тера игрите, и како стои со вградени драјвери...звук, лан....До сите што користат Vista:
Обавезно симнете си Service Pack 2 (Beta) и компјутерот ќе ви лета
Ако е Beta, ама све подобрува, многу убрзува и најбитно дава повеќе FPS и Benchmarks на игрите.
Или уште подобра варијанта (јас што ја користам), инсталирај те си Windows 7, ептен е брзо чудово.
Убаво што се изнасмеа... само, да знаеше што збориш ќе беше убаво.А тоа дека повеке рам ке користат програмите... лол. Па тие треба максимално да го користат рамот, а не така за џабе да му стои празен.
Едноставна е причината...многумина се водат од тоа да што поголема бројка има ознаката значи автоматски дека е подобро без стварно да знаат што нуди таа верзија или дали воопшто им треба....И... сеуште не даде ниедна причина ЗА 64-битната верзија
Друже ч'чни по нет ако до толку веќе јас стаив сп2 баш вчера и не ми бараше ништо е сеа зависи шо подразбираш под тоа дали ти го праи меракот, мене не ми е за курташак играње на пример стаена...ако ти е за тоа, боље не ставај :wink: (и нормално за да си фати ко шо треба кајмаче на 32 битна, 32 битен сп 2 ќе му лупнеш, а не да се сјебеш со 64 или обратно!)
ае
Без SP1 ти е или со ? Имам јас кракови, само пиши ми ПП, да ти ги пратам на мејл.daj kazete mi kako da ja aktiviram vistavaaaa activation code ???