Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, да си прашам пред да направам глупост некоја. Ако му направам фактори ресет на телефонот ќе се избрише ли целата меморија како слики и музика? Дали може на некој друг начин да се смени мајкософт акаунтот поврзан со телефонот?
Ако имаш СД картичка на телефонот ќе ти даде опција за штиклирање ако сакаш или не да ја форматира и неа уз главниот ресет. Доколку немаш сд слот тогаш се ќе ти форматира од корен со што доколку имаш претходно вкчучен бекап да прави на првото вклучување после ресетирањето ќе те праша дали сакаш да направи ресторе од еден од тие бекап-и кои што всушност се снимени на ОнеДрајв-от. Доколку имаш вклучен бекап за фотографиите и видеата провери си само преку компјутер, дали сите ти се присутни таму. Тие ти се фиксни таму и едино само рачно можеш да бришеш од таму.

Здраво, да си прашам пред да направам глупост некоја. Ако му направам фактори ресет на телефонот ќе се избрише ли целата меморија како слики и музика? Дали може на некој друг начин да се смени мајкософт акаунтот поврзан со телефонот?

Нема никаков начин да сме смени акаунтот освен фактори ресет.

Дали ви се јавува проблем при логирање на Нокиа акаунтот? Јас не можам да се логирам цело време ми дава нетворк ерор. А потребен ми е тој акаунт за користење на некои апликации како МихРадио.

Дечки, да се пофалам на овој форум. Порачав Лумиа 930 и ќе барам помош околу WP. Се надевам дека промената од Андроид на WP ќе се исплати.

Нема потреба од мислење :)
Jaс барам некого со искуство, не ми праќај линк од gsm arena, еве на пример некои се жалат дека тачот на 535 е срање. За gsm arena сум и сам способен да направам компарација

Јас имам 535 неам никакви проблеми со тачот ;)
Jaс барам некого со искуство, не ми праќај линк од gsm arena, еве на пример некои се жалат дека тачот на 535 е срање. За gsm arena сум и сам способен да направам компарација

Не сум фатил во рака ХТЦ ВП до сега. Колега зема 640ка, телефонот е навистина одличен. Башка ќе си добие ВП 10 најрегуларно. Одлична зделка.

Мене вчера ми стигна 535, за жал не сум дома, на одмор сум али синот дома ја зеде ја пробваше и вели дека е супер, ќе го прашам за тачот, тој има Самсунг галакси некој амерички модел андроид па може да каже споредба или ако почекаш да се вратампа лично да се уверам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom