Windows Phone: Помош и поддршка

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Другари што правиме со проблемов со Месенџер ? Гледам нагоре и други прашуваат за истото... Имам 640-ка Лумиа и на сервис ми рекоа дека се работи за спор меѓу Виндоус и Месенџер и затоа неможам да ја користам апликацијата ? Заменска апликација ?

За Windows 8.1 месинџер нема веќе поддршка а и не може да се користи веќе, за 640 можеше да го апдејтуваш на 10ка мислам... Како и да е јас ни фб ни месинџер не користам со апликации, туку преку browser, иако сум со лумиа 950.

За Windows 8.1 месинџер нема веќе поддршка а и не може да се користи веќе, за 640 можеше да го апдејтуваш на 10ка мислам... Како и да е јас ни фб ни месинџер не користам со апликации, туку преку browser, иако сум со лумиа 950.
Како оди преку browser ? стварно појма неам Аце... :unsure:

Како оди преку browser ? стварно појма неам Аце... :unsure:
Како и што мислев 640ката има поддршка за Windows 10.

Ова се лумиа телефоните што се поддржани со Windows 10 Mobile:
  • Lumia 1520
  • Lumia 930
  • Lumia 830
  • Lumia 730
  • Lumia 735
  • Lumia 640
  • Lumia 640XL
  • Lumia 635 1GB
  • Lumia 636 1GB
  • Lumia 638 1GB
  • Lumia 540
  • Lumia 535
  • Lumia 532
  • Lumia 435
  • Lumia 430
Инаку, не е толку нашминкано и шарено како на апликација али врши работа. Мене месинџерот мислам дека доста ми цицаше батерија, плус тоа не сум голем љубител на нотификации, така да со browser ми е таман...

Другари што правиме со проблемов со Месенџер ? Гледам нагоре и други прашуваат за истото... Имам 640-ка Лумиа и на сервис ми рекоа дека се работи за спор меѓу Виндоус и Месенџер и затоа неможам да ја користам апликацијата ? Заменска апликација ?
Што Win? Јас на Win 10 немам никаков проблем.[DOUBLEPOST=1499349862][/DOUBLEPOST]Ама нема видео и звучни повици, знае да крахира кога ќе отворам за да пратам слики.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom