Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може малце помош,го инсталирав windows 8 proffesional пред некој ден,лиценциран е се како што треба,али сега имам проблем со апликациите.. до вчера се си работеше супер,односно сите апликации си работеа,а сега некој апликации како: Weather,Sports,Store и уште некој други не сака да ги отвори и незнам до што може да е проблемот..прави ли и кај вас така,или само јас го имам овој проблем?

Ако може малце помош,го инсталирав windows 8 proffesional пред некој ден,лиценциран е се како што треба,али сега имам проблем со апликациите.. до вчера се си работеше супер,односно сите апликации си работеа,а сега некој апликации како: Weather,Sports,Store и уште некој други не сака да ги отвори и незнам до што може да е проблемот..прави ли и кај вас така,или само јас го имам овој проблем?
си изгасил UAC

Здраво, сакам да го надоградам windows 7 , па би сакал да знам какво искуство имате од осмицата?Вреди да се надоградува?

И дајте некој сигурен торент бидејќи пробав да најдам нешто солидно, ама кога ќе прочитам коментарите дека проблеми има, за џабе да не го симнувам.

Поздрав

ме интересира дали при инсталација на 8мицата сама ги симнува сите драјвери дека откако го инсталирав идам на nvidia да ми провери драјвер и гледам дека го имам последниот

ме интересира дали при инсталација на 8мицата сама ги симнува сите драјвери дека откако го инсталирав идам на nvidia да ми провери драјвер и гледам дека го имам последниот

Го имаш оној што е во самиот Windows така да нај добро ти е да си симнеш од официјалната страна на Nvidia :)

Го имаш оној што е во самиот Windows така да нај добро ти е да си симнеш од официјалната страна на Nvidia :)
па бев на страната и ми вика дека го иам последниот драјвер за графичката и нема линк за симнување дека го иам последниот драјвер а не сум инсталирал драјвери воопшто

па бев на страната и ми вика дека го иам последниот драјвер за графичката и нема линк за симнување дека го иам последниот драјвер а не сум инсталирал драјвери воопшто

Епа тој ти е од Windows таман си :)

Daz му најде чаре за Windows Server 2012 во последната верзија на Windows Loader :)
Останува уште за 8-цава :D

Инаку, слабо некако идат апликацииве на Windows Store.
Тешко се наоѓаат интересни апликации и ова е ептен лоша работа.

Го користи некој виндоус стор? :)
Мене ми се глупи метро програмите на десктоп.

Инсталирав Windows 8 RTM Pro, и додадов Windows Media Center, но сега неможам да го активирам :mad:

Кога и да пробам да додадам клуч преку CMD ( slmgr.vbs -ipk [key] ) ми појавува грешка:
Код:
Error:0xC004f069 On a computer running Microsoft Windows non-core edition,run 'slui.exe 0x2a 0xc004F069' to display the error text

Решение ?

АЈ ПП некој нека ми пушти добар торент од 8цава-испробана,можи има наназад ама да не барам. ФАЛА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom