Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм интересно.. нов збор во речник, те демантирав, не се УНИНЏАВ !
Нека ги брише постовиве
Ја нишо не прогласив за факт за да ме демантираш.
Само кажав дека ќе стаам осмица и дека не ми е потребен додатокот -про.

Да, али пред некое време најави: доколку другите корисници му ги дадат потребните информации, тогаш ќе има активатор.

Daz не верувам дека ке издаде активатор за 8 пошто и самиот кажа дека нема да се замара околу windows 8 едино останува на CODYQX4 истото беше и со vista кога групата paradox го направија првиот SLIC ОЕМ активатор за Виста по долги маки за активирање со вистата пошто имаше нов метод на активирање а они го открија со SLIC oem активација

Daz не верувам дека ке издаде активатор за 8 пошто и самиот кажа дека нема да се замара околу windows 8 едино останува на CODYQX4 истото беше и со vista кога групата paradox го направија првиот SLIC ОЕМ активатор за Виста по долги маки за активирање со вистата пошто имаше нов метод на активирање а они го открија со SLIC oem активација

Времето ќе покаже :)
Инаку за ова ти зборував:
http://forums.mydigitallife.info/th...-chat/page1314?p=657408&viewfull=1#post657408

Абе од каде копчето @ ми е на местото на " ? Дали е некоја замена од виндовс, или јас сум сменил нешто?o_O:tapp:

Ja... samo sto instalirav osmica. Aj da ne recam deka se kaam... pasuvaat li drajverite od sedmicata? poso wi-fito samo si go najde, a rezolucijata e krsh! Bashka vika imalo ponovi drajveri instalirano u odnos na tie od sedmicata.

Chare?

Абе од каде копчето @ ми е на местото на " ? Дали е некоја замена од виндовс, или јас сум сменил нешто?o_O:tapp:
И кај мене на прво вклучување беше така,но при првиот рестарт си дојдоа копчињата на место :)

инсталирав драјвер за графичка на компјутерот од нвидиа и сеа цело време и се појавува ерор и се рестартира само компјутерот неможам ни да стигнам да го избришам драјверот сеа формат мора наново така или некое чаре има?
System thread exception not handled igdkmd32.sys

инсталирав драјвер за графичка на компјутерот од нвидиа и сеа цело време и се појавува ерор и се рестартира само компјутерот неможам ни да стигнам да го избришам драјверот сеа формат мора наново така или некое чаре има?
System thread exception not handled igdkmd32.sys

Имаш BSOD како што ми изгледа...направи си реинстал и инсталирај го последниот BETA драјвер од НВИДИА.

некако го средив ова со ероров, сеа коа пробувам да го активирам преку телефон, на скајп коа кликам 1 да одберам хоум јузер операторката вика дека не сум одбрал опција 100 пати пробав и за бизнис јузер и пак не ми одбира ...

некако го средив ова со ероров, сеа коа пробувам да го активирам преку телефон, на скајп коа кликам 1 да одберам хоум јузер операторката вика дека не сум одбрал опција 100 пати пробав и за бизнис јузер и пак не ми одбира ...
Истиот проблем, давајте помош ако знае некој .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom