Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Според многу коментари по други форуми, активаториве чепкале некој системски фајлови или пак можело на компјутерот да му наштети.
Предходно спомнав дека се Hacktivator-и, па ги терав некои членови да внесат некој команди, и нормално, иако беа позитивни резултатите пак не треба да се има верба во ваквите активатори. Ги следам сите скоро можни форуми кај што се зборува за активацијата, и секаква тема за ваков активатор беше избришана, токму поради тоа што сите се фејк (ние не ја знаеме штетата што може да ја направи).

Заштита од нив - да не ги користиме.
Да активираме само преку кмс и телефон.

Ма каква штета не се ветрејте активаторот е сосема чист, го рачепкав убаво нема ништо страшно во него нема што да наштети или активира или не активира трето нема

Ма каква штета не се ветрејте активаторот е сосема чист, го рачепкав убаво нема ништо страшно во него нема што да наштети или активира или не активира трето нема

Со активаторов пишува дека е активиран, а во PC INFO пишува дека не е. И сега кој е во право? :D

На крај краева работете го 6 месеци па ке видите дали е активиран или не е :D

На крај краева работете го 6 месеци па ке видите дали е активиран или не е :D

Ај за 6 месеци ќе испаднат доста нови активатори, чек тек сега е излезен. :)

Абе ти нешо многу паметен а.
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions#Comparison_chart
Без НЕПОТРЕБНИ (за мене) сервиси. Не може без ич. Не е archlinux ова.
А што па ти паметен?
BranchCache
Services for Network File System
Remote Desktop
Hyper-V
Што знаеш ти за ова и што ти е ова важно и ти тежи на системот. Пред да се истрескаш прочитај не малку, МАЛКУ ПОВЕЌЕ ! ! ! Ниеден од овие не се активни се додека не ги повикаш. А ако имаш машина тенекија тоа е твој проблем...

А што па ти паметен?
BranchCache
Services for Network File System
Remote Desktop
Hyper-V
Што знаеш ти за ова и што ти е ова важно и ти тежи на системот. Пред да се истрескаш прочитај не малку, МАЛКУ ПОВЕЌЕ ! ! ! Ниеден од овие не се активни се додека не ги повикаш. А ако имаш машина тенекија тоа е твој проблем...
Кој ѓаол те натера да ме цитираш?
Иди крши глава со твоето квази знаење за компјутери, не ме умарај.

Кој ѓаол те натера да ме цитираш?
Иди крши глава со твоето квази знаење за компјутери, не ме умарај.
Ова со ѓаволов ми претиш нешто ? :pos::pos::pos:
Моето квази знење е покриено со ДОВОЛНО работни саати тестирања и работа а и ЗАВЕРЕНО. Твоето очигледно се сведува на КРШЕЊЕ ГЛАВА и губење време на вакви постови ! Не намеравам со тебе да си го оптеретувам знаењето има доволно луѓе по форумов што вистински им е потребна помош а не од ЛУЗЕРИ СО ПРЕТЕЊЕ ! ;)

Ова со ѓаволов ми претиш нешто ? :pos::pos::pos:
Моето квази знење е покриено со ДОВОЛНО работни саати тестирања и работа а и ЗАВЕРЕНО. Твоето очигледно се сведува на КРШЕЊЕ ГЛАВА и губење време на вакви постови ! Не намеравам со тебе да си го оптеретувам знаењето има доволно луѓе по форумов што вистински им е потребна помош а не од ЛУЗЕРИ СО ПРЕТЕЊЕ ! ;)
Лузер? Каде бе со речников :icon_lol
Јас не сум чајник, јас не сум лајче, јас не сум вилушка..јас сум шмизлаа!

Лузер? Каде бе со речников :icon_lol
Јас не сум чајник, јас не сум лајче, јас не сум вилушка..јас сум шмизлаа!
Јебига, ајде прај си чајчиња и нутри муабети не ме замарај - не те замарам, бива?
Да не ја ј***ме темава

Јебига, ајде прај си чајчиња и нутри муабети не ме замарај - не те замарам, бива?
Да не ја ј***ме темава
Па ти прв се унинџа не повикан.
Нека не збрише модераторот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom