Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Device Manager i update na usb kontrolite.
A za slikite imas Dropbox?
Пробав не можев да го средам. А и не беше мој телефонот но сепак сликите не му беа на телефон па го баталив проблемов.

Нека пројде малку периодов па ако успеам ќе го преинсталирам одново windows-отв.

Има ли некој апдејти нови ? Сабајлево влегов во сетингзите и имаше еден куп некој за office за windows-от и ред други на кој не ми текнува како ги пишуваше затоа што не сум дома да проверам.

Овие некој нови се или некој што јас ги немам инсталирано ?

Има ли некој апдејти нови ? Сабајлево влегов во сетингзите и имаше еден куп некој за office за windows-от и ред други на кој не ми текнува како ги пишуваше затоа што не сум дома да проверам.

Овие некој нови се или некој што јас ги немам инсталирано ?
Нови се вчера излегоа и за мобилните

Нови се вчера излегоа и за мобилните
Знаеш што се добива со тој нов windows апгрејд ? Прашувам затоа што некој апгејди ми зезнаа доста во windows-от. Некако приметувам поспор ми е.

Направи му restore to previous build и ќе те врати на 10240 кој си работи стабилно, кај мене си работи одлично. И во опциите за updates штиклирај defer upgrades, тоа е да ти инсталира само update(обновувања), а да не ти прави upgrade(надградби) на виндовс во најнови верзии.

Направи му restore to previous build и ќе те врати на 10240 кој си работи стабилно, кај мене си работи одлично. И во опциите за updates штиклирај defer upgrades, тоа е да ти инсталира само update(обновувања), а да не ти прави upgrade(надградби) на виндовс во најнови верзии.
А вака после ќе може ли рачно да си барам нов upgrade доколку излезе некој нов добар што ќе донесе некој нови работи ?

Не знам другар, тоа е заебано кај десеткава, на седмица порано можеше да штиклираш што сакаш да ти инсталира, кај десеткава, сама скенира, и сама по ред си инсталира. Единствено да си симнеш исо фајл со тој билд кој ќе излезе и истиот сигурно да е подобрен и на ново да инсталираш се. Некој друг член можеби повеќе е запознаен со овие опции.

Update History имате овде
Инаку очекувајте го AdBlock до летово да биде достапен за Edge, најверојатно ќе биде имплементиран со самиот Windows/Edge, но сепак ако не биде така, како екстензија сигурно ќе биде достапен.

Последно уредено:
Пак нешто зеза ова абдејтиве и нејќе да симне новиов. Се другите ми ги симна и инсталира ама овој за windows-от нејќе .
Сега пак скенирам ми даде ама ми се изгуби. Ебати тоа bug-овиве непотребни.

Update History имате овде
Инаку очекувајте го AdBlock до летово да биде достапен за Edge, најверојатно ќе биде имплементиран со самиот Windows/Edge, но сепак ако не биде така, како екстензија сигурно ќе биде достапен.
Сигурно Мајкрософт го има купено AdBlock зошто пред некој месец имаше известување од дечкото во чиј посед беше дека го продал, само не кажа на кого.

Купен од ЕмСи, ќе се користи како нова алатка во Еџ за да им влезе со контра на Хром и екстензиите. Имаат земено и други екстензии ама не се знае кои, читав на реддит пред некое време за ова не се сеќавам баш.
Добра замена за Адблок моментално ви е ublock origin.

Откако инсталрав 10-ка кога го исклучам лап топот кулерот не се исклучува имал некој слично искуство или некој да знае што е проблемот?

Откако инсталрав 10-ка кога го исклучам лап топот кулерот не се исклучува имал некој слично искуство или некој да знае што е проблемот?
Тоа е поради Fast Startup опцијата која автоматски е активирана. Не е проблем ова. На некој начин ,,ги остава под напојување УСБ портовите,,.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom