WINAMP или WINDOWS MEDIA PLAYER

• Креатор на темата Креатор на темата NEBO666
  • Време на започнување Време на започнување
Го заебав медиа плеерот и сега имам винамп. Ама си го сакам WMA-от. За најновиот бара валидација на винсоусот а баш тој го сакам. Ако некој може да помгне нека пише во пп.

:vozbud:Winamp 5.5 е лудница каков медиа плеер какви заебанции....плееров е луд 8 мега е гага....Брн ај дои на мсн

:vozbud:Winamp 5.5 е лудница каков медиа плеер какви заебанции....плееров е луд 8 мега е гага....Брн ај дои на мсн

јас вчера си го симнав winamp 5.5 и на мене многу ми се допаѓа:super:

Винааамп , кога ке го рокнам со тоа ДФХ лом го правам:pos2:

abe windows media player saks winamp e bolje 100 pati. wmp ti zema mnogu resursi i mnogu e glup bolje staj se na winamp. mnogu e dobar vlc player gi podrzuva site formati. skros site

не можам да ги сфатам тие шо користат windows media player.... :nenene: winamp е 100000пати подобар,побрз,поубаво изгледа и само Ј(ump) го олеснува барањето на песни :pishtoldz

Нон стоп го користам winamp и ево сега во моментов слушам музика преку него, а windows media player престанав од пред неколку години да го користам пошо е многу глуп и ич не е практичен.

користев wmp 11 , но сега има нов шериф у градот winamp 5.5 :pos:

Winamp 5.5 ima AUTO TAG...epten e lud! Sam gi tagira 90% od pesnite, duri i makedonskite, bravo!!!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom