Wimbledon 2017

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Вимблдон 2017?

• Вкупно гласачи
    53
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку го замразив овој Федерер во последните 6 месеци , страшно антипатичен лик.
0708719d6fe2fb9063e66f3b24f5087c--hilarious-memes-funny-shit.jpg

Ќе биде доста тешко со Чилич :(... Баш ме интересира која ќе биде тактиката на Федерер во тој дуел, но ако игра како денеска заглавен на основна линија не би ме изненадило да биде надигран.
Статистиката од денес за Чилич покажува дека е во добра форма, ќе биде интересно...

Чилич најумрениот чоукер ако успее да го победи Федерер нека оди стариот уште впонеделник нека се пензионира и воедно да се самоубие..срамота ќе биди бе од најумрениот играч што постои Чилич со мизерниот форхенд да изгуби...според мене 3-0 за чичкото

Да покажеше барем малце слабост или пад во играта али ништо цел турнир , ликот игра тотално без осцилации.
Формата е променлива, класата е вечна, Федерер има стил на игра каде физичката спрема не игра некоја преголема улога и затоа се овие резултати на овие години, плус неговата игра е измислена за на трева и е сосема очекувано ова финале а најверојатно и титулата, не верувам дека Чилич може да се носи со него

Да не се имаш помешано нешто? :D

Не помешав,кога ќе го видам со форхендот цревата ми се превртуваат..на секоја форхенд дијагонална размена со другиот играч ми делува како муви да тепа и топчето впублика да го стегни....можеби сум малце субјективен за него бидејќи го мразам ама реално нема игра да го победи Федерер на трева,не посебно овај Федерер кој игра маестрално...тој минатата година не успеа да го победи и од 2-0 изгуби 2-3 од чичкото во 1/4 финале, а камоли сега во финале

Не се секирајте, ќе биде Чилиќ посреќен од Федерер на крајот, ипак големо достигнување е да загубиш од Федерер, којзнае можеби Марин ќе го почасти Федерер после мечот во некој ресторан, му ебам непобедничкиот менталитет. :D

Не се секирајте, ќе биде Чилиќ посреќен од Федерер на крајот, ипак големо достигнување е да загубиш од Федерер, којзнае можеби Марин ќе го почасти Федерер после мечот во некој ресторан, му ебам непобедничкиот менталитет. :D

Нешто слично на земјашите вс Надал?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom