Mnogu mi ide na zivci ova uslevo,gnida!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mnogu mi ide na zivci ova uslevo,gnida!
Ќе си пукне од мака Хрватов што помина Џоковиќ и што Чилиќ ќе игра со него во 1/4 финале.![]()
Па не сум баш најсигурен, вчера на милион поени кои беше блиску, а не ги доби Андерсон коментарот му беше "штета".Хрватот коментираше крајно коректно, и сто пати го пофали Џокович.
greska si, krivo mu bese nenormalno ama ne ko onoj vcera, e toj bese posebna prikazna, ja neam nisto protiv ova, samo sto oni so ovoj stil na komentiranje, do dusa ovoj denes bese pokorekten, samo frlaat kal nad Cilic, ne e fer poveke sprema nego otkolku sprema nekoj fan na Novak.Хрватот коментираше крајно коректно, и сто пати го пофали Џокович.
U sred poen se komentire li?Хрватот коментираше крајно коректно, и сто пати го пофали Џокович.
Vcera drug komentirase, ovoj Marej go komentirase vcera.[DOUBLEPOST=1436276212][/DOUBLEPOST]Eптен коректно коментираше и вчера и денес. Само што вчера милион пати се смешкаше кога водеше Андерсон и кажуваше колку е подобро тој да му биде противник на нивниот Чилиќ, со кој ми ги прошири тестисиве. А пак денес кога Новак направи брејк, почна со дрва и камења по Андерсон ,,е то вам је драги мои пријатели и љубители тениса, Андерсон''. Единствено полоши и попристрасни од српските коментатори кога се работи за тенис се баш хрватските.
Мислам дека се има обесено во студио од мака Хрватот.
Ova najveke me nervira, ko fudbal da komentira, retko go praat toa ali go praat, pogotovo denesniov znae da se zaboravi.U sred poen se komentire li?
Vcera drug komentirase, ovoj Marej go komentirase vcera.
U sred poen se komentire li?
A i da sum greska seedno, Nole u sekoj slucaj pobeduva.