Wimbledon 2015

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Освојувач на Вимблдон 2015 мажи ?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 20 27,0%
  • Енди Мареј

Гласови: 10 13,5%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 27,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 12 16,2%
  • Стан Вавринка

Гласови: 6 8,1%
  • Григор Димитров

Гласови: 0 0,0%
  • Кеи Нишикори

Гласови: 1 1,4%
  • Милош Раониќ

• Томаш Бердих

• Марин Чилич

• Жо Вилфред Тсонга

• Ник Киргиос

Гласови: 2 2,7%
  • некој друг

• Вкупно гласачи
    74
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дајте стрим бе

Ogromna razlika u asovi :O

Ako produzi vaka Ando mnogu tesko ke mu e na Novak.

Ќе си пукне од мака Хрватов што помина Џоковиќ и што Чилиќ ќе игра со него во 1/4 финале. :D

Хрватот коментираше крајно коректно, и сто пати го пофали Џокович.

Оваа русинка да земат јабука да и стават у уста да ти се одгледа тенис едино без звук..

Eптен коректно коментираше и вчера и денес. Само што вчера милион пати се смешкаше кога водеше Андерсон и кажуваше колку е подобро тој да му биде противник на нивниот Чилиќ, со кој ми ги прошири тестисиве. А пак денес кога Новак направи брејк, почна да го плука Андерсон ,,е то вам је драги мои пријатели и љубители тениса, Андерсон''. Единствено полоши и попристрасни од српските коментатори кога се работи за тенис се баш хрватските.
Мислам дека се има обесено во студио од мака Хрватот.

Па не сум баш најсигурен, вчера на милион поени кои беше блиску, а не ги доби Андерсон коментарот му беше "штета". :icon_mrgr: Повеќе пати индиректно кажа оти поарно е да тепа Кевин. Не дека не е нормално, Вишко на челинџ на Мареј или Федерер против Ноле кој испадна дека е аут кажа "добра лопта" :pos: ама многу се јаде гомна за српските коментатори, па да потсетам дека јасно е оти секој ќе си навива за своето. :)

greska si, krivo mu bese nenormalno ama ne ko onoj vcera, e toj bese posebna prikazna, ja neam nisto protiv ova, samo sto oni so ovoj stil na komentiranje, do dusa ovoj denes bese pokorekten, samo frlaat kal nad Cilic, ne e fer poveke sprema nego otkolku sprema nekoj fan na Novak.
Ovoj denesniov do dusa go falese dosta Novak ali ne mu bese seedno, u nekolku navrati jasno stavi na doznaenje deka mu e krivo sto nemase sreka Anderson ili sto odigra loso, ko na krajov, ili koga imase brejk sansi, ednostavno poveke im odgovarase on da pomine, da ne razglabame zasto.

Mozebi i potsvesno im izleguvaat tie raboti na povrsina zasto Marin psihicki se blokira so Novak i ovie pod difolt znaat kakov mec najvevrojatno ke komentiraat, baska sto Cilic na turnirov e dosta los i kade kade poranliv na svoj servis od primer, minatata godina, po povredavata vo globala igra losh tenis, daleku e od svoite najdobri izdanija a protiv Novak treba da se nadmine sebesi sto ja licno ne veruvam deka ke se desi.
Moj tip e deka maksimum eden set ke dobie i Nole ke ima daleku polesen mec od nivniot lanski duel na Wimby.

A i da sum greska seedno, Nole u sekoj slucaj pobeduva.

Eптен коректно коментираше и вчера и денес. Само што вчера милион пати се смешкаше кога водеше Андерсон и кажуваше колку е подобро тој да му биде противник на нивниот Чилиќ, со кој ми ги прошири тестисиве. А пак денес кога Новак направи брејк, почна со дрва и камења по Андерсон ,,е то вам је драги мои пријатели и љубители тениса, Андерсон''. Единствено полоши и попристрасни од српските коментатори кога се работи за тенис се баш хрватските.
Мислам дека се има обесено во студио од мака Хрватот.
Vcera drug komentirase, ovoj Marej go komentirase vcera.[DOUBLEPOST=1436276212][/DOUBLEPOST]
U sred poen se komentire li?
Ova najveke me nervira, ko fudbal da komentira, retko go praat toa ali go praat, pogotovo denesniov znae da se zaboravi.

Vcera drug komentirase, ovoj Marej go komentirase vcera.

Ау не, мислам дека е истиот. Освен ако немаат многу слични гласови со колегата. Но како и да е, ништо поразличен не е од останатите. На почетокот го фалеше Андерсон за неговата агилност, одличен сервис и велеше дека на добар пат е да игра во заслужено 1/4 финале. Кога почна овој да губи тло под нозе, почна и приказната за ,,истуреното млеко'' и онаа од погоре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom