Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
-Мареј лесно против Чилич
- Флориан Маер направи огромен успех , 3-1 против Гаске на трева . Прво 1/4 финале на Гренд Слем ќе му биде ова.

Многу интересен почеток и мислев дека ќе гледаме одличен тенис. Не дека не е, ама глупиве грешки на Дел Потро ме разочаруваат и ги срушија шансите за гледање повеќе од 3 сета :S

Во секој случај браво за Ферер, одлична игра, ако продолжи вака добро да игра, би сакала да го видам во финале, иако е тоа речиси невозможно :)

Знаев дека Ферер ќе го тепа Делпо, ама ете пуста мрза да идам до кладилница :rolleyes:

Ферер каква игра само :cuc::cuc::cuc: Ништо чудно и да го видиме во финале Давид.

Ферер каква игра само :cuc::cuc::cuc: Ништо чудно и да го видиме во финале Давид.

Добар, добар. Па и се на се, има заслужено да изигра едно големо финале.

Добар, добар. Па и се на се, има заслужено да изигра едно големо финале.
На пример на Ролан Гарос :)

Тотално ме разочара Дел Потро.. очекував дури и да го победи Ферер, а тој загуби во три сета ..и тоа баш убедливо.

..и ПАК врне ! :mad:

Време беше за нов дожд , оддамна немаше врнато (2 саата) !

Уште Цонга - Фиш останаа да доиграат кај мажите, иако Цонга е на 2 гема до победа, ќе мора да почека да ја заврши работата.

Каде го даваат Цонга? Еуроспорт, СК? Ако може да ми каже некој ќе му бидам благодарна :)

Каде го даваат Цонга? Еуроспорт, СК? Ако може да ми каже некој ќе му бидам благодарна :)
На ск ама изгледа на другите канали,ја ѓи немам,ако ѓи имаш пушти си таму би требало да има:)

Не ја отпишувјте Серена за една од фаворитките за титула, Квитова на мечот против Скијавоне се виде дека и не е во формата од ланската година, каде ја освои титулата.
Го има потребното искуство и знае како да освои титула, нај константна е од сите тенисерки кои останаа на турнирот.

Не ја отпишувјте Серена за една од фаворитките за титула, Квитова на мечот против Скијавоне се виде дека и не е во формата од ланската година, каде ја освои титулата.
Го има потребното искуство и знае како да освои титула, нај константна е од сите тенисерки кои останаа на турнирот.
Jас би рекол дека 99% е Серена новата шампионка :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom