Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу ја сакам Серенче:love:

Колку Гренд Слема ги направи? Колку Вимблдони, ми е мака да гуглам?

14 Грен Слема, пет титули на Вимблдон. Женава е змај. Секоја чест!

14, 5 на Вимблдон.
Wow страшно страшно, за секоја чест е, најдоброто од женскиот тенис, штета што не беше константна на тениските терени кој знае кај ќе и беше крајот. Може комотно со машки да се натпреварува.:cuc::cuc:

Жал ми падна сеа малце за Радванска :place: сакам што побрзо да освои некој гренд слем, меѓутоа Серена е борец и денес толку можеше, со ваква Серена не верувам дека моментално има тенисерка што може да искочи на крај.

Росол може вода да и носе, за Надал да не прајме муабет:D .. не се палите

Ако најде некој податок колку асови ги направи вкупно, зошто после тие 89 имаше уште минимум 3 сигурно, не броев, а не можам да најдам моментално. Браво уште еднаш, заслужен гренд слем.

Браво за Серена 14-ти грен слем за пофалба е!Ајде утре и Федерер да го освои неговиот 7-ми пат!
--- надополнето: 7 јули 2012 во 17:54 ---
Ако најде некој податок колку асови ги направи вкупно, зошто после тие 89 имаше уште минимум 3 сигурно, не броев, а не можам да најдам моментално. Браво уште еднаш, заслужен гренд слем.

Денеска има 17:D

AxNrvJqCEAAHm4v.jpg

Серена :cuc:
Колку енергија има, кој е тој јунак што ќе ја сплеска? :icon_lol:

Живо ме занима дали на некој машки тенисер му стиска да игра против нејзе:)

Онакви рачишта ни Тајсон нема :D

кој е тој јунак што ќе ја сплеска? :icon_lol:

Not gonna happen my friend :D

Живо ме занима дали на некој машки тенисер му стиска да игра против нејзе:)

Ќе ја прегазат, рачунајте на тоа дека женските практично немаат ритерн, затоа Серена гаѓа толку винери на сервис т.е. асови. Да се падне со некој солиден тенисер од топ 20-30 (машко) ќе ја прегази :D

Еве на пример Колшрајбер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom