Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа музика ?

Иначе, ќе го пренесуваат турнирот на Телма? Неам пуштено одамна и не знам дали оди најава за турнирот..

Не, не. Не е оваа. Со години истото интро оди на Телма за време на Вимблдон. Ај утре кога ќе почне турнирот ќе видите, па може некој ќе успее да ми помогне да го најдам:)

Не, не. Не е оваа. Со години истото интро оди на Телма за време на Вимблдон. Ај утре кога ќе почне турнирот ќе видите, па може некој ќе успее да ми помогне да го најдам:)
Aма нема да пренесуваат на Телма оваа година.:confused:
Сеа глеав спортски вести баш, никаква информација не дадоа за турнирот, нити пак најава дека ќе го пренесуваат .

Aма нема да пренесуваат на Телма оваа година.:confused:
Сеа глеав спортски вести баш, никаква информација не дадоа за турнирот, нити пак најава дека ќе го пренесуваат .

Баш ме зачуди. Како традиција им стана турниров. Не знам што им бидна сега...

Во многу добро време дојде, ќе се гледа сега тенис уживанција, само да не врни премногу, инаку да речам да не врни не е можно за Лондон.:)

Нормално,од навивачка гледана страна...Ноле нумеро уно :D

Мислам дека Мареј ќе дотурка подалеку..па редно е веќе и он да освој еден грен слем:)
А,ништо чудно и Цонга да изненади...според мене еден од овие двајца ќе дотурка подалеку од очекуваното.

Се надевам ќе бидеме сведоци на некој историски меч!

Понеделнички, за убо да тргни и неделата и Вимболдон. Ајде, муциња... :))

Rasipan mi e kom. pa nekoj a mi kazhe dali Hewitt igra utre so Jo?? Odma! :D

Aj be u pichku mater... sea najdoa i sportklub da ja iskluchat... chovek nemozhe ni winbledon da gleda -.-'

Ајде понеделнички најубавиот тениски турнир по мене,очекувам џокович да ис доминира на турниров:)

Новак Ѓоковиќ ја започна одбраната на титулата со победа над Фереро со 3-0 во сетови.

AwPEQ5xCAAAXTr-.jpg

Бердих не е крив за ништо луѓе, што му прави Ернестс? :)

Еден од моите фаворити е Гулбис, од секогаш имам респект за него затоа што си игра така лежерно, кога му се игра може да го реши својот противник како од шала, без разлика против кого игра. :)
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 19:51 ---
Само овај милиметарски аут го делеше Гулбис од победа над Бердих 7-6 7-6 6-4....

Attachments

• 1 mm gulbis.jpg
    1 mm gulbis.jpg
    102 KB · Прегледи: 14
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom