Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Зверка е Мареј бе,али психички е премногу слаб :facepalm:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.447
Поени од реакции
6.122
Значи до сега, Федерер има 20 неизнудени грешки од форхенд. Ејјјј, 20, а вкупно 30. А води во мечот Роџер. Можете да замислите сеа колку шит плеер е овај Мареј. И зошто до сега глава не моеше да крени од Надал. И зошто до сега немал титула во Гренд Слем.
Далеку е од "шит плеер" чим стигнал до финале на гренд слем(а не му е прво) ...можеби немат победнички менталитет(нешо налик Динара Сафина) али многу многу далеку од "шит плеер" е Енди . Тоа шо немојш ти(а ни јас ) да навивам за него е друга работа...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Roger makes it look soooooooooooooooooooo easy.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ами во што е звер? да изигра 3 гема добри и еден брејк да направи? тоа ти е звер?
Ама неможе да се каже и дека е шит играч.Види може не е класа како Роже,Надал Ноле итн....стално е на врвот но за нијанса е послаб од останатите,а таа нијанса одлучува на вакви натпревари.Можам а се кладам дека да се среди психички ќе освој грен слем...чист пример Ноле (y)

N

Nicky Santoro

Гостин
Мареј ти е еден преценет тенисер.Го ставаат во рангот на роџер,џоко и надал а батерво реално е класа подолу од нив

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Далеку е од "шит плеер" чим стигнал до финале на гренд слем(а не му е прво) ...можеби немат победнички менталитет(нешо налик Динара Сафина) али многу многу далеку од "шит плеер" е Енди . Тоа шо немојш ти(а ни јас ) да навивам за него е друга работа...
Не бе, нема врска. Мене не ми смета. Сите го прат класа тенисер, а гледај шо прај. Знајш колку неизнудени има Рожер ? А овај не знај да ги искористи. За мене, е шит плеер, слично како Содерлинг, Колшрајбер, Цонга и т.н, т.н...

И да, меч топка.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Премногу го потценивте Мареј, исто како што јас го потценив Федерер против Ѓоковиќ кој играше лошо во полуфиналето. Затоа не би сакал да коментирам, за жал нема да можам да го гледам мечот, само резултатот ќе го пратам, а доколку има интересна завршница ќе ја проследам кога ќе имам време :) Можно е да игра Федерер полошо од очекуваното, Мареј да блесне и ете ти сензација, па ништо чудно и 0-3 за Мареј.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Готово браво за ѕверот!:cuc::cuc:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Само едно ќе кажам, на Англиски: Record breaker, hystory maker. То е то. Капа долу, легендо. Капа долу. :cuc:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.255
Поени од реакции
46.650
Najbolji u istorija, sto drugo da se kaze ... ubavo rece nekoj pred nekoe vreme, a mu se smeea ovde po temive, klasa nad site ostanati momentalno, fakt.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Кој момент со мафтањето на неговите ќерки. Тој и сам кажа дека сака да доживее тие да го видат да освои гренд слем. ТО МАЈСТОРЕ!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom