Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доволно е само да го држи сервисот Цонга и готов е Федерерама па полесно ќе му биде пак на Ноле во 1/2
![]()
Овој Томич ич не ми се свиѓа како игра.Има резултат ама некако ми е глупаво за гледање.Никаков стил на игра, искрено ми се сере кога го гледам.Има доста да учи ама не е тоа работата не ми се свиѓа како игра.Секоја чест за резултатите може и подобро да играл другите мечеви ама од ова што го гледам против Џокович а и уште еден меч имам гледано од него каде што победи и некако играва негова ич не ми ја фаќа око....
Богами ептен му беа добри 2 пати го легна Ноле. Инаку не игра Томиќ некој атрактивен тенис, посебно не на бехенд. Ноле ја изигра најслабата партија на турниров, а против Цонга ќе биде ептен изедначено, тоа што го покажа против Федерер беше ептен добро.Ајдееее Томиќ не играл убаво? стварно не разбирам.... дали ги виде форхенд винерите у пун трк, од агол на теренот?
Знаеш зошто го мислам тоа??? зошто може да падне на психа со Федерер, а со Цонга тоа нема да му се деси и 100% е во финале само дали ќе освои ќе видимеCiao Roger
--- надополнето: Jun 29, 2011 3:28 PM ---
Не би рекол дека Ноле баш лесно ќе помине во 1/2 финале... А и дали ќе помине е огромен знак прашалник . . .