Wimbledon, 13.06 - 03.07.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Кој мислите дека ќе го освои Вимболдон, оваа година, во машка конкуренција ?

• Рафаел Надал

Гласови: 20 32,3%
  • Новак Џокович

Гласови: 17 27,4%
  • Роџер Федерер

Гласови: 22 35,5%
  • Енди Мареј

Гласови: 0 0,0%
  • Робин Содерлинг

• Давид Ферер

• Енди Родик

Гласови: 3 4,8%

• Вкупно гласачи
    62
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уф баш ми направи мерак Иванович што ја плесна гркињата. 6-3 ; 6-0. :)
Ае се одјавувам јас,почнува Џокович-Андерсон.

Хјуит мајсторе... Го зеде првиот сет против Робин и води во 2от.... Ахх ако го победи Робин, ќеф ќе напрам

Ноле во третото коло, победа над Андерсон со 6-3 6-4 6-2 :D... Троицки е пред елиминација од ваљда Кинезот Лу...

Лелелелеле... Се успав, испуштив Хјуит - Содерлинг... Ај нека го заврши сеа па здравје трето коло ќе гледаме... :)

Едитг: 2-1...
--- надополнето: Jun 23, 2011 3:21 PM ---
Аман бе, се разбудив јас и се тргна наопаку.. -.-

Сеа, со оглед на тоа како се одвиваа игрите во 4тиот сет, шансите на Хјуит се премали за победа.. Содерлинг решети со сервисот, а Хјуит за да победи мора да направи најмалце 1 брејк...

Аман бе теле -.-... Значи сите 3 сета на ист начин ги изгуби.. А можеше да си дојде до 1/4 финале и дуел со Ноле...

2-0 во сетови, па и прв направи брејк во 5тиот сет... Ама тоа е...

Wicked game одиграа Хјуит и Содерлинг .. Ќееф ќе ми направеше Лејтон ако поминеше.

Ли - Лисицки играат добар меч, ептен таф се игра.

Дожд, дожд, дожд ... Аман веќе
Лондон, Англија, незнам што е чудно во тоа :)
Бај д веј, Новак помина во трето коло, денеска го совлада Андерсон со 3-0 во сетови, на изглед е повеќе од убедливо, но на терен одлучуваа нијанси..последниот сет го зема со 6-2, но од сите три сета тој траеше најдолго.
Нареден противник Багдатис.

Ли и Лисички играат одличен натпревар.

Лелелелеле... Се успав, испуштив Хјуит - Содерлинг... Ај нека го заврши сеа па здравје трето коло ќе гледаме... :)

Едитг: 2-1...
--- надополнето: Jun 23, 2011 3:21 PM ---
Аман бе, се разбудив јас и се тргна наопаку.. -.-

Сеа, со оглед на тоа како се одвиваа игрите во 4тиот сет, шансите на Хјуит се премали за победа.. Содерлинг решети со сервисот, а Хјуит за да победи мора да направи најмалце 1 брејк...

Ти ако спиеш пак, не го пуштај телевиззорот ако игра Надал во живо, оти тешко тебе.. :D :D
--- надополнето: Jun 23, 2011 6:33 PM ---
Lisicki Ајдеееееееееееееееееее две меч топки...

EPIC GAME !!!!

Шлаг на тортата беше овој меч за денешниов ден. Германски менталитет ви е ова, НА ДЕЛО ! Солзи и потекоа на крајот, а само второ коло е на турниров, што е доволен индикатор за големината на оваа за Сабина. После оваа претстава, мене лично ми е втора фаворитка после Шарапова. ;)

Sabine-Lisicki-007.jpg

Колку јако изигра Лисички, само незнам дали ќе успее да го издржи притисокот понатаму иначе не и бега 1/2 финале минимум.(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom