Wimax интернет?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.416
Член од
22 септември 2008
Мислења
185
Поени од реакции
4
Имаат ли разум ова што го прват, знаат ли кој век сме и какви се цените на другите оператори, знаат ли дека за 500 денари има неограницен 4 мега битен интернет

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
Имаат ли разум ова што го прват, знаат ли кој век сме и какви се цените на другите оператори, знаат ли дека за 500 денари има неограницен 4 мега битен интернет
Овие пакети се од пред 3 години - зошто не прават update не знам:toe:

На 02/5511111 јави се и ќе те инфо. за новите пакети за кој претходно пишавме.

BY the way - Себастиан дојдоа ли од Неотел или уште чекаш, прати абер ако е топ стабилен како што ми викаат пријателиве по фирмиве и за приватни корисници и јас го земам.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.658
Поени од реакции
4.016
Себастиан> uste gi ceka NEOTEL izgleda damu instaliraat oprema i SLicno :)) aj ke pocekame > :tv:

Член од
22 септември 2008
Мислења
185
Поени од реакции
4

Пакети конкурентски на телекабел и cabletel ? Ма дај
Да видам не верувам

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
Пакети конкурентски на телекабел и cabletel ? Ма дај
Да видам не верувам
Да видиме, фирмите кој имаат ставено од Неотел ги фалат многу за стабилност и константна брзина, а понудата 4мб/4мб за 1200 ден - неограничен е прифатлива за мене.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.658
Поени од реакции
4.016
mojata maticna firma ima net od NEOTEL!veke 1 god briznata e konstantna SIMETRICNA dow/up! stabilnost SUPER E

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.416
http://www.total.com.mk/default.aspx?mId=16&eventId=12255

Телефоника и Дојче Телеком се заинтересирани за Вајмакс во Србија

Германскиот Дојче Телеком, шпанската Телефоника СА и Теленор се само некои од светските компании кои се заинтересирани за учество на тендерот за Вајмакс во Србија, кој би требало да биде распишан до крајот на годината.
Тендерот за Вајмакс во Србија ќе биде реализиран на почетокот на следната година, а првите ефекти од либерализацијата на пазарите на телефонијата и интернетот, граѓаните во Србија би требало да ги почувствуваат во првата половина на следната година. И српската компанија СББ покажала интерес за учество на тендерот, а се очекува и дека ВИП мобајл ќе конкурира исто така. Според проценките на надлежните инстируции во Србија, цените во фиксната телефонија би требало да се подигнат за 100% за да го достигнат нивото од другите земји и за да стане рентабилна фиксната телефонија. Во Србија во моментов постојат околу 200 провајдери и сите тие практично зависат од еден нетпровајдер, затоа што немаат можност да купуваат интернет во странство.
(Тотал)

D

drle

Гостин
Абе и Телекабел тестираше пред некој недела да се префрли на Неотел ама не издржа мрежата. Интернет кога имаше кога немаше брзината горе долу цело време. Нема сила уште Неотел. Нека повежбаат малце па после да се топорат со другите.

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Прашав кај мене дали е достапна услугата, и на мое чудење (сарказам) не беше достапна. Не би бил добар приемот, во 2009 планирале да стават антена тука. Ако некој може да го има пакетот, нека ужива. 4/4 звучат одлично.

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9

BY the way - Себастиан дојдоа ли од Неотел или уште чекаш, прати абер ако е топ стабилен како што ми викаат пријателиве по фирмиве и за приватни корисници и јас го земам.
Да, да. Дојдоа, наместија и сега за сега (фала Богу) супер е. Инаку, ја сум во Тафталиџе, блиску во Гоце - студентскиот кај што имало антена. Од кај мене се гледа антената убаво - нема пречки - згради и сл. и од 2-та мегабита во секунда брзината варира од 1.4 до 1.8. Аплоадот е 512 кбпс. Инаку, не пишував до сега пошто форумов нешто не функционираше.

п.с.

Еве ја брзината од пред 2 минути:

Kajgana Shop

На врв Bottom