Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По нетов доста се фалат од рутерите Mikrotik, еве ти една рецензија со искуство од еден македонски корисник.Дај кажете добар рутер каде ќе имам екатра стабилност без дилеј и такви лагирања. Со добар и доста опционален фирмвер итн итн.
Цената не е битна. Битно рутерот да е топ.
http://www.bhtelecom.ba/fileadmin/u...ZX_V10_H201L_aktivacija_wireless_pristupa.pdfБАРАМ ПОМОШ!
ZXV10 H201L рутер од ONE. Потребен ми е администраторски јузер и пасворд за истиот. Мајмунине од ONE го даваат само корисничкиот јузер и пасворд со кој не може да се подесат баш многу опции. Да не го има некој можеби провалено админскиот јузер и пасворд?
Дечки, препорака за некој рутер до кај 2000 ден за DOCSIS конекција на Близу.
Ако некој има задоволен и од поефтина варијатна please do tell
До сега користев TL-WR740N вршеше работа ама почна да се рестартира сам од себе на 30 секунди и морам да го сменам![]()
Ти благодарам, ќе се обидам. Значи, го тргам АДСЛ приклучокот од телефонската линија и само мрежно на компјутер и влегувам во сетинзите?http://www.bhtelecom.ba/fileadmin/u...ZX_V10_H201L_aktivacija_wireless_pristupa.pdf
Јас овој од телеком го имав и ми беше поврзан со модемот од близу , никакви проблеми немав. Поврзи го со компјутерот (без кабелот од нетот) и ете ти упатство
купи си го пак истиот или подобриот модел WR841N. WR740N е 950ден, a W841N 1090ден (Anhoch).
па кога ќе се расипе пак купи нов рутер за околу 1000ден, наместо сега 2000ден да даваш. ќе истера 2 години кај и да е.
каков и да е рутер од топлината ќе почне да се расипува и да зафркава. wifi-то најчесто почнува да праве проблеми.
За до 2000 денари се зема ова.Дечки, препорака за некој рутер до кај 2000 ден за DOCSIS конекција на Близу.
Ако некој има задоволен и од поефтина варијатна please do tell
До сега користев TL-WR740N вршеше работа ама почна да се рестартира сам од себе на 30 секунди и морам да го сменам![]()
Може. Барај bridge спојување.decki edno prasanje koristam internet ot telekabel dosta sum zadovolen i se imam nov ruter od asus a stariot uste mi stoi e sea prasanjevo dali moze da se povrze i stariot za vo druga soba da bide staven dali e vozmozno 2 rutera(wi-fi) na isti internet ?