Abe vidi sega West ili East coast ti e teska sporedba to ti e prasanje na vkus .... a za vkusovite ne se razgovara ... sepak moe mislenje e deka Weast coast go biva za podobar zatoa sto e poveke muzika za chillin a east coast ti e poveke nekako muzika ..... po ostra ako me razbirate so sakam da kazam i sekogas Weast Coast raperite bile po uspesni poso toa e po dobar pazar California toa ti e masina za pari .... da objasnam ...... Sega jas da receme sum gazda na kafic sedam PP i so ke napraam ke promoviram nekoj so e dobar normalno ali i ke gledam toa da bide nekoj od gradot normalno ..... inace plus so ti treba da stanes popularen i slusan ... ti trebaat pari a negros from bruklin ...... toa ti e naj propadnatiot region na planetava jas mislam sum bil vo NY i sum videl ..... a sum bil i vo SF .... e toa ne e niso slicno so NY taka da i toa e golem faktor .... plus east coast imaat eve 10 poznati faci mozi i ne se tolku vrska nemam .... a west coast imaat 20 i tie mozi ne se tolku pojma nemam samo onaka kazuvam brojki za primer ....... i sea nie sme 10 dusi dobri a vie ste 20 dusi dobri i so naprajvme normalno deka vie ke pobedite jbg... to e moevo mislenje.
inace isto taka sakav da kazam neso procitav pogore neso za ago dzaka i takvi mi ti raboti .... Rik ako ti si se odlucil za Weast Coast togas mislam deka tvojot izbor e pogresen .... ako go slusas ago negoviot stil e poveke East coast spored mene taka da ..... za dzaka neznam ne sum go slusal ali za ago mozam da kazam deka sum 100% siguren
Pozdrav do site izedov eden kup sh1t za malku vreme site me mrazite znam

ali jbg i jas moram negde da si gi kazam makite :helou:
Inace Glasav za West coast CALIFORNIA LOVE baby