WebStore - нов бренд за врвна и висока технологија

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Како што кажуваат дечките - газди на SCorp, веќе е формиран бренд WebStore, кој ќе нуди високо софистицирани услуги во ИТ технологијата, а се зборува и за влегување во мобилната телефонија. Требаше да соработуваат со VIP, но тие ништо не одговориле па затоа најверојатна е соработка со Т-мобиле.

Првиот продажен салон е во Ресен, а се најавуваат нови во Скопје и во Битола до средината на 2008.

http://webstore.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=1

Јас веќе бев во првиот салон, и таму нудат се и сешто, по многу ниски цени, кои повеќе личат на оние од големопродажбата. Многу луѓе од Охрид веќе го посетиле во Ресен најновиот продажен салон за Информатичка опрема.

Се очекува тука да пристигне и еден од првите I-Phone во Македонија кој ќе се продава легално деновиве барем така ми рекоа, и тие таму не знаеа точно кога ќе биде

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
мислам дека во беверли во редот на Логин имаат една продавничка за сони и такви ствари и имаа на излог кутија од ај фон, да така тоа би било легално. Само цената беше 40 и кусур илјади.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ниски цени шо да ти кажам еј! Па уште и споредува со нашиве големопродажни. Од сајтот што го видов заклучив дека се 10-15% поскапи од скопскиве малопродажни, аналогно на тоа 30% поскапи од големопродажните..........

А за ова срање да не праиме муабет:

[FONT=&quot]Форматирање на хард диск[/FONT][FONT=&quot]……….……[/FONT][FONT=&quot]200 денари[/FONT]

[FONT=&quot]Инсталација на оперативен систем[/FONT][FONT=&quot]……….……[/FONT][FONT=&quot]30[/FONT][FONT=&quot]0 [/FONT][FONT=&quot]денари[/FONT]

[FONT=&quot]Форматирање + инсталација на [/FONT][FONT=&quot]……….……[/FONT][FONT=&quot]350 денари[/FONT]

[FONT=&quot]Инсталација на софтвер [/FONT][FONT=&quot]……….……[/FONT][FONT=&quot]150 денари[/FONT]

[FONT=&quot]Инсталација на игра[/FONT][FONT=&quot]……….……[/FONT][FONT=&quot]200 денари[/FONT]

[FONT=&quot]Инсталација на антивирус[/FONT][FONT=&quot]……….……[/FONT][FONT=&quot]200 денари[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Кај имаат муда вакви нелегални работи да стават на сајт од фирма, па уште и стаиле 120% пониски цени од она што иде стандард. Инсталација на ОС 300 денари? Тоа под 800 не иде. Копилиња бе, затоа што немаат ни ронка гордост и ке работат "за парче леб" им уништуваат на другите.....[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]И ова е вест за на форум и вреди да се дискутира? Леле.....
[/FONT]

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Ниски цени шо да ти кажам еј! Па уште и споредува со нашиве големопродажни. Од сајтот што го видов заклучив дека се 10-15% поскапи од скопскиве малопродажни, аналогно на тоа 30% поскапи од големопродажните..........

А за ова срање да не праиме муабет:

[FONT=&quot]Форматирање на хард диск[/FONT][FONT=&quot]……….……[/FONT][FONT=&quot]200 денари[/FONT]

[FONT=&quot]Инсталација на оперативен систем[/FONT][FONT=&quot]……….……[/FONT][FONT=&quot]30[/FONT][FONT=&quot]0 [/FONT][FONT=&quot]денари[/FONT]

[FONT=&quot]Форматирање + инсталација на [/FONT][FONT=&quot]……….……[/FONT][FONT=&quot]350 денари[/FONT]

[FONT=&quot]Инсталација на софтвер [/FONT][FONT=&quot]……….……[/FONT][FONT=&quot]150 денари[/FONT]

[FONT=&quot]Инсталација на игра[/FONT][FONT=&quot]……….……[/FONT][FONT=&quot]200 денари[/FONT]

[FONT=&quot]Инсталација на антивирус[/FONT][FONT=&quot]……….……[/FONT][FONT=&quot]200 денари[/FONT]

[FONT=&quot]Кај имаат муда вакви нелегални работи да стават на сајт од фирма, па уште и стаиле 120% пониски цени од она што иде стандард. Инсталација на ОС 300 денари? Тоа под 800 не иде. Копилиња бе, затоа што немаат ни ронка гордост и ке работат "за парче леб" им уништуваат на другите.....[/FONT]

[FONT=&quot]И ова е вест за на форум и вреди да се дискутира? Леле.....
[/FONT]
Ова значи дека ќе ти инсталираат кракувана верзија на на некој софтвер за 200 ден и ќе ти инсталираат Win. за 300 ден.? Да беше ова на запад газдата на фирмата досега ќе беше на стрелање.

Член од
9 март 2007
Мислења
323
Поени од реакции
21
Ова значи дека ќе ти инсталираат кракувана верзија на на некој софтвер за 200 ден и ќе ти инсталираат Win. за 300 ден.? Да беше ова на запад газдата на фирмата досега ќе беше на стрелање.
Јас дечки бев таму и прашав дали верзијата на оперативниот систем е кракувана, од таму ми рекоа дека тоа важи за инсталацијата за било кој оперативен систем, но дека тие бесплатно можат да го обезбедат само Линукс, а за Windows ми истакнаа ценовници од 80 евра за Windows Xp, така да тоа е тоа....

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Mене цените ми се нормални, па нешто е и многу евтино кога ја гледам конфигурацијата.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Mене цените ми се нормални, па нешто е и многу евтино кога ја гледам конфигурацијата.
Да погодам - не си од Скопје, или можда од компјутерски фирми ги знаеш само Нико и Неоком:pos2:

Член од
9 март 2007
Мислења
323
Поени од реакции
21
Да погодам - не си од Скопје, или можда од компјутерски фирми ги знаеш само Нико и Неоком:pos2:
Jas poniski ceni imam videno na bitpazar kade sto se raboti 100% nelegalno, tuka barem lugjeto se trudat da platat danok i da imaat poniski ceni od sekade. A za fusherija mislam deka mozi da se najdi na sekoj cekor ili da odis do AMC

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Jas poniski ceni imam videno na bitpazar kade sto se raboti 100% nelegalno, tuka barem lugjeto se trudat da platat danok i da imaat poniski ceni od sekade. A za fusherija mislam deka mozi da se najdi na sekoj cekor ili da odis do AMC
Се трудат да платат данок.. на инсталирање нелегален софтвер? Инаку цените на конфигурациите им се нормални.

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Живеам на 5m растојание од продажниот салон и сеуште не го имам посетено. :pos:

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
I-Phone веќе се продава во WebStore, цена 590 евра со ДДВ, неотклучен.... значи се уште нема да имаме IPhone за нашиот пазар, што ќе можиме да го користиме.....

Kajgana Shop

На врв Bottom