Weapon Skins, Bloody Sprites, Cool Sounds!!!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Тука на оваа тема закачувајте или ставајте линкови до некои СТВАРНО ДОБРИ скинови за оружја (не да ставате се и сешто)!

Еве ја како за почеток, избрав некои подобри синови за оружја, многу крвави sprite-ови и многу добри звуци за кантер! (посебно тие за почеток и крај на рунда!)

Ова што ви го нудам, нема никаков евект на играта (читови, подобар aim.....) туку се ставени тука за да ви ја направат играта позабавна! Испробани се сите, така да нема да имате никаков проблем!

ВАЖНО!!!
Сите скинови за оружја содржат и соодветен звук за нив!
СИТЕ зипиви што се тука, треба да им напраите EXTRACT во CSTRIKE фолдерот, ништо повеќе!

Bloody Sprites:

- Направете ја кантер ПОКРВАВА!!! (1.11 MB)

Cool Sounds:

- SoundPack (Многу добри звуци за CS) (1.13 MB)

Weapon Skins:

-
AWP (0.26 МБ)----------------------------"Снајпер "Црна Стрела" "

- C4 (0.26 MB) -----------------------------"Динамит"

- Deadly Knife (0.38 MB)---------------------"МНООООГУ добар нож!"

- Desert Eagle (0.32 MB)---------------------"Како од The Matrix пиштолот"

- Dual MP5 (0.71 MB)------------------------"Две MP5"

- Five-Seven (0.27 MB)----------------------"Пиштолот 1-5 кантерски"

- Glail (1.46 MB)-----------------------------"Ептен добар скин за Glail"

- Glock 18 (0.58 MB)-------------------------"Добра замена за Glock 18"

- HE Molotov (0.66 MB)----------------------"Молотов Коктел место бомба!"

- Knife (punch) (0.11 MB)--------------------"Нема нож, само боксови (ферка)"

- M3 Shotgun (0.30 MB)---------------------"Добра замена за шатганот 2-1"

- M4A1 (0.60 MB)---------------------------"МНООГУ добра емка!"

- MAC10 MP5 (0.30 MB)---------------------"mini MP5 наместо МАС10"

- P228 Handgun (0.37 MB)-------------------"Замена за пиштолот 1-3"

- SG552 (1.10 MB)--------------------------"Квалитетен скин за SG552 4-4"

- UMP45 (0.40 MB)--------------------------"Многу добар скин за UMP45"

- Scout (0.34 MB)---------------------------"Оригинал воздушна пушка!"

- USB (1.00 MB)-----------------------------"Супер замена за USB"

ПРЕПОРАКА:
Направете си backup на фолдерите MODELS, SPRITES, SOUND\WEAPONS!

Frag or die!

HoRRoRMaN

Beyond Perfect ~Divinity!
Член од
7 декември 2005
Мислења
526
Поени од реакции
2
Глупости,тотални глупости,сите променувања на кантерот се живи глупости,ретко кој може да направи нешто да биде подобро отколку што веќе го направил тим на професионалци,а инаку според повеќето лиги секое менување на скиновите се смета за читување поради тоа што може да се стават поголеми скинови,или скинови кај кој што се обележани хит-зоните така да,претпазливо а ако сакате да научите да играте добро,овие скинови и такви глупости само го уназадуваат тоа.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
HoRRoRMaN напиша:
Глупости,тотални глупости,сите променувања на кантерот се живи глупости,ретко кој може да направи нешто да биде подобро отколку што веќе го направил тим на професионалци,а инаку според повеќето лиги секое менување на скиновите се смета за читување поради тоа што може да се стават поголеми скинови,или скинови кај кој што се обележани хит-зоните така да,претпазливо а ако сакате да научите да играте добро,овие скинови и такви глупости само го уназадуваат тоа.
agree! не би мењал ништо бидејки играта нема да е "таа".

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Скиновите за оружјата ги стаив онака, кој сака нека си земе!
Целта ми беше да ги земете овие SPRITES i SOUNDS пошо се стварно многу добри и не ја мењаат играта!

Поздрав!

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Сум го правел ова ама на споредна кантер и онака за промена малце. Ништо посебно или пак интересно :wink:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800
Го спуштив тоа првото за на Czero, koга играм со ботови. Се има: излегува поинаков оган од пушките, бомбите пукаат поинаку, ама нигде не глеам крв како на сликата.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
ABe KORUN samo vi kaza , pa vie ako sakate zemete si ako sakate ne .. toa si e vase

Член од
16 февруари 2007
Мислења
128
Поени од реакции
0
go pustiv spriton i stvarno mi se sviga, a od weapons samo awp smenav :) mn dobro

Член од
25 јануари 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
Goooooood Skinz :DDD

Samo use neso da ve prasam: dali koga igram i drugite go gledaat toj model kaj mene, ili oni go gledaat obicniot?

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Секој го гледа скинот за моделот што му е инсталиран на компјутер.. значи само ти ќе го гледаш така (=

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Абе тоа скинови е лажипара шо има да ја мењам играта супер си е

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
a ako se smeni ... moze da se vrati na staroto ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Mak. Tigar напиша:
a ako se smeni ... moze da se vrati na staroto ?
Многу убаво имам напишано погоре на мојот прв пост:"Направете си backup на фолдерите MODELS, SPRITES, SOUND\WEAPONS!"
Ако сакаш да си ги вратиш старите оружја, а не си напраил backup, инсталирај си ја пак играта некаде, или само models, и копирај ги сите модели врз тие што ги имаш моментално!

П.С. Скиновите за оружјата ги ставив за ако некој сака да види како би изгледало да смени нешто, можеби така ке му биде поинтересно, ама би ви препорачал ОБАВЕЗНО да си ги симнете SPRITE-овите пошто стварно се многу добри, исто и пакетот со звуци!

Поздрав!

Morbidnio

ај лав вариорс
Член од
17 февруари 2007
Мислења
456
Поени од реакции
1
mozite da pridadete use nesto poso ne mozam da najdam ubavi

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Многу убаво имам напишано погоре на мојот прв пост:"Направете си backup на фолдерите MODELS, SPRITES, SOUND\WEAPONS!"
Ако сакаш да си ги вратиш старите оружја, а не си напраил backup, инсталирај си ја пак играта некаде, или само models, и копирај ги сите модели врз тие што ги имаш моментално!

П.С. Скиновите за оружјата ги ставив за ако некој сака да види како би изгледало да смени нешто, можеби така ке му биде поинтересно, ама би ви препорачал ОБАВЕЗНО да си ги симнете SPRITE-овите пошто стварно се многу добри, исто и пакетот со звуци!

Поздрав!
Lele ... ne go procitav toa ... aj nema vrska ... sreka so samo m4 i scout gi downloadirav to est upgrejdirav :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom