Weapon Skins, Bloody Sprites, Cool Sounds!!!

M@STER

M@ster Price
Член од
1 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
0
PlayBoY напиша:
Abe Korun pa ovie skinovi ti so si gi stavil znaes od koja kanter se,imase edna kanter kruzese niz Skopje,na avtopazar osobeno, se vikase Counter Strike 1.8,i bese mnogu zakon,sega go izgubiv CD-to i neznam od kaj daj najdam. AMA BESE MNOGU ZAKON,a skinovive ti se od nea garant!!!!!!!!!!!!!
ja znam nemozam i jas da ja najdam dobra bese :):):)

Morbidnio

ај лав вариорс
Член од
17 февруари 2007
Мислења
456
Поени од реакции
1
abe super si e ovaa...

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
:vozbud: abe ova bas e zakon. iako kanter si e kanter ova ja prai pozakon kao addonite so ja praat WoW...

Член од
19 јануари 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Абе играјте ја оригиналот ,не мењајте ништо ,само може да зафркнете нешто така ,а оригиналот си е стандард ,нема шанси да згрешите нешто.

IsusHristos

Bojan CPU
Член од
1 март 2007
Мислења
256
Поени од реакции
1
PlayBoY напиша:
Abe Korun pa ovie skinovi ti so si gi stavil znaes od koja kanter se,imase edna kanter kruzese niz Skopje,na avtopazar osobeno, se vikase Counter Strike 1.8,i bese mnogu zakon,sega go izgubiv CD-to i neznam od kaj daj najdam. AMA BESE MNOGU ZAKON,a skinovive ti se od nea garant!!!!!!!!!!!!!
таа е мод од 1.3 и сосема е различна од 1.6 така да не одговара ништо од нејзе .сум пробувал.Ако јас грешам нека ме поправи некој.и нека каже како успеал

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
abe so e voa reply na postovi so se pred eden i pol mesec praete,ne znaete ili samo kolku da popolnete post-ovi a?

IsusHristos

Bojan CPU
Член од
1 март 2007
Мислења
256
Поени од реакции
1
Razor напиша:
abe so e voa reply na postovi so se pred eden i pol mesec praete,en znaete ili samo kolku da popolnete post-ovi a?
Од каде да знам кај пишува од кога е постот.нов сум ,)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Добри се, нема што. Инаку само за овие оружја има? Инаку може некој да ми даде линк да ја симнам м4а1 carbine (стандард м-ката за кантер 1.6) и снајперот.

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
Ha za toa pred sekoja Promena .. napravi si backup ... Napomena Korun na pocetokot ;) ali koj Procital :toe:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
ги најдов ги најдов. за среќа

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Мислам дека стандардниот калаш е најдобар!

едит: еве рчкав по гугл и најдов една страна за скинови

повелете

има навистина добри скинови.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
22
Поени од реакции
0
abe ljudi shto vie filmoF so ova skinojve ja neznaem ednash napraeF samo da vidim kakvi sa i toa backup im napraiF na stardandnite ama zoshto bi ja menjal igrata mnogu e dobra standardna pa koj se slozue se slozue koj ne ne sekoj si ima vkus za samiot sebe pozz :kez::je::3:

Kajgana Shop

На врв Bottom