- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.474
- Поени од реакции
- 6.070
Решение за 32-bit ? Или џабе симнав 20 гига ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Решение за 32-bit ? Или џабе симнав 20 гига ?
Формат. Стај си 64bit. На сите сеа и текнало Win7 or 8 64bit only.Решение за 32-bit ? Или џабе симнав 20 гига ?
Второто.
Тажниот дел од приказната е во тоа што го форматирав компјутерот пред 2-3 дена и ме мрзи да се заебавам повторно ... ај барем вреди ли читав управувањето со автомобилите било лошо ?![]()
Бетмен га најдемо. Уште Waldo остануе.
Формат. Стај си 64bit. На сите сеа и текнало Win7 or 8 64bit only.
Ја завршив ... Не е лоша... Има добра сторија, ама кратка... Сега ми преостанува да ги играм останатите споредни игрички... Да следам и фаќам бандити, ама тоа не ми е интересно и толку... Ја избришав...
... А само тест е..Го мрзи тој што го почнал,да го доправи,ама најавува многу работи наскоро.. Оригиналните графички ефекти што беа прикажани во 2012/2013 се наоѓаат во играта.
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390114
Симнете го модот од линков http://www.mediafire.com/download/k74681m7v96ek8z/TheWorseMod(lol) TEST.rar ....Многу поубаво изгледа и побрза е.Плус одете во Таск менаџер,и set priority to High,за да немате freezing и stuttering.
Се препороди играва со модот.... А само тест е..Го мрзи тој што го почнал,да го доправи,ама најавува многу работи наскоро..
Watch_Dogs original graphical effects (E3 2012/13) found in game files [PC]
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=838538

јас уште првиот саат се разочарав од играта..поготово од убисофт.На проектот како аматери да имат работено.Немам импресии...али за реклмирањето на играта секоја чест...конечен продукт испод просекСрамота е ова за Убисофт. Жално и срамно.
јас уште првиот саат се разочарав од играта..поготово од убисофт.На проектот како аматери да имат работено.Немам импресии...али за реклмирањето на играта секоја чест...конечен продукт испод просек

The dev team is completely dedicated to getting the most out of each platform, so the notion that we would actively downgrade quality is contrary to everything we’ve set out to achieve. We test and optimize our games for each platform on which they’re released, striving for the best possible quality. The PC version does indeed contain some old, unused render settings that were deactivated for a variety of reasons, including possible impacts on visual fidelity, stability, performance and overall gameplay quality. Modders are usually creative and passionate players, and while we appreciate their enthusiasm, the mod in question (which uses those old settings) subjectively enhances the game’s visual fidelity in certain situations but also can have various negative impacts. Those could range from performance issues, to difficulty in reading the environment in order to appreciate the gameplay, to potentially making the game less enjoyable or even unstable.
Thanks for playing Watch Dogs and stay safe on the mean streets of Chicago.
-The Watch Dogs Team
Ке можам да ја играм на оваа конфигурација што е можно све на low
Intel Core i3-3217u 1.8ghz
nvidia geforce gt 740m 2gb
4gb ram memory
windows 7 ultimate x64 bit