Сум скинал преку 3k warrior-и и сите исто завршиле, али можда биле noobs.си ги начекал некои набови ... нема шанса да скинеш вариор ако сте ист скилл на гејмниг ...
Нема шанси јас еден другар на ТБЦ со хеалер прист го мавав ко пракис думи :pos2:Ало... најмногу дмг прима... аман бре луѓе... добро сега мислам е една од најслабите класи за 1в1 не дека е најслаба ама то е ради шо на вориор немаш педерење ко со рог шо имаш трчање бегање вениш и сл... и паладин bubble, lay on hands и слични срања туку се ти е мавање... ама рог VS прот вориор... НЕ... а со хилер е скоро невозможно да убиеш вориор...
Пробај арена 2в2 против warrior и некој хилер(пошо во WSG ретко кој лечи и секој гледа да спаси своја глава), со шо сакаш само да не бидат со пве опрема и по можност тука некаде со геарот. Како што кажа Stormragе вориор со хилер е скоро невозможно да отепаш.Па баш заради тоа најмногу dmg прима, оди читај по форуми кај што плачат дека со 1000 resilience примаат по 10k удари. Prot е заебан да, ама Arms и Fury ги мачкам на лепче со рогот. А што викаш дека нема шанса да се скини со хилер, имам кинето низ WSG сам против warrior (flag carrier) со хилер.
Прво ме интересира што ти значи ова СКОРО, а сега да ти објаснам за WSG, кога реков низ WSG не мислев кај што трчаат со знамето, туку кога 4ца од мојот тим го чуваат нашиот flag carrier 5 души се тепаат mid, а јас под стелт одам во нивна база и го шлапам warrior-от со 1 хилер на него. Појасно?Пробај арена 2в2 против warrior и некој хилер(пошо во WSG ретко кој лечи и секој гледа да спаси своја глава), со шо сакаш само да не бидат со пве опрема и по можност тука некаде со геарот. Како што кажа Stormragе вориор со хилер е скоро невозможно да отепаш.
Пробај арена 2в2 против warrior и некој хилер(пошо во WSG ретко кој лечи и секој гледа да спаси своја глава), со шо сакаш само да не бидат со пве опрема и по можност тука некаде со геарот. Како што кажа Stormragе вориор со хилер е скоро невозможно да отепаш.
хехе прот вориор пак... то не скоро туку е воопшто невозможно плус ако земиш и Last Stand и некој од Battlemaster тринкетите...Пробај арена 2в2 против warrior и некој хилер(пошо во WSG ретко кој лечи и секој гледа да спаси своја глава), со шо сакаш само да не бидат со пве опрема и по можност тука некаде со геарот. Како што кажа Stormragе вориор со хилер е скоро невозможно да отепаш.
Абе сега па неможиш се да отепаш. Ептен тешко е кастер да отепаш освен ако имаш среќа да мавниш некој критикалКој рог бе... со вориорот тепам се освен јак пала....
хм... на прот се бие... освен пала пошо се најпедери...Абе сега па неможиш се да отепаш. Ептен тешко е кастер да отепаш освен ако имаш среќа да мавниш некој критикал
На кастер , мејџ на пример сол го праам бе брат , ренд да има само на него и хармстринг да го потфатам со бладесторм готов е .. али пак.. .зависи до играчот :wink:Абе сега па неможиш се да отепаш. Ептен тешко е кастер да отепаш освен ако имаш среќа да мавниш некој критикал