нема врска. warrior секогаш тепа роуг во 1в1.Со нерфот на Лолсторм warrior нема теорија да тепа рог сега.
Имам и rogue и warrior, и само ќе ти речам дека warrior-ите примаат премногу dmg.нема врска. warrior секогаш тепа роуг во 1в1.
Сакаш да кажеш дека ке ми даеш дисарм додека сум по Блејдсторм? еден fear + charge и готов си брат пак немаш шанса.. или пак после дисармот reintalation + equip 1 hand weapon and shield додека да пројде дисармот и си се вракам на 2 handerot :wink:Со нерфот на Лолсторм warrior нема теорија да тепа рог сега.
Да не си сватил погрешно? Rogueto прима премногу дмг, а не warriorot.Имам и rogue и warrior, и само ќе ти речам дека warrior-ите примаат премногу dmg.
Мислиш retailiation? Што ако запалиш? Имам спринт, вениш, тринкет.Сакаш да кажеш дека ке ми даеш дисарм додека сум по Блејдсторм? еден fear + charge и готов си брат пак немаш шанса.. или пак после дисармот reintalation + equip 1 hand weapon and shield додека да пројде дисармот и си се вракам на 2 handerot :wink:
Не сум сфатил погрешно, најмногу dmg во цела игра прима warrior-от, плус како искусен играч треба да знаеш дека warrior-от е најслаба класа за 1vs1 а сега не е нешто посебно и со хилер, искрено. А што викаш многу армор има, јас го игнорирам арморот комплетно и го качам по 8-10k зависно од resilience, со други зборови битката не трае повеќе од 10 секунди.Да не си сватил погрешно? Rogueto прима премногу дмг, а не warriorot.
Мислам warr има plate шо значи многу армор= помалку ќотек.
Ало... најмногу дмг прима... аман бре луѓе... добро сега мислам е една од најслабите класи за 1в1 не дека е најслаба ама то е ради шо на вориор немаш педерење ко со рог шо имаш трчање бегање вениш и сл... и паладин bubble, lay on hands и слични срања туку се ти е мавање... ама рог VS прот вориор... НЕ... а со хилер е скоро невозможно да убиеш вориор...Unstoppable;3482760 Не сум сфатил погрешно напиша:најмногу dmg во цела игра прима warrior-от, плус како искусен играч треба да знаеш дека warrior-от е најслаба класа за 1vs1 а сега не е нешто посебно и со хилер, искрено.[/b] А што викаш многу армор има, јас го игнорирам арморот комплетно и го качам по 8-10k зависно од resilience, со други зборови битката не трае повеќе од 10 секунди.
Па баш заради тоа најмногу dmg прима, оди читај по форуми кај што плачат дека со 1000 resilience примаат по 10k удари. Prot е заебан да, ама Arms и Fury ги мачкам на лепче со рогот. А што викаш дека нема шанса да се скини со хилер, имам кинето низ WSG сам против warrior (flag carrier) со хилер.Ало... најмногу дмг прима... аман бре луѓе... добро сега мислам е една од најслабите класи за 1в1 не дека е најслаба ама то е ради шо на вориор немаш педерење ко со рог шо имаш трчање бегање вениш и сл... и паладин bubble, lay on hands и слични срања туку се ти е мавање... ама рог VS прот вориор... НЕ... а со хилер е скоро невозможно да убиеш вориор...