Вторник- кафанска збиранка 18-25

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Презафатен со колоквиуми неделава така да не можам во секој случај убаво да си поминете.

Eeeeбаве тоа педерите. Арно рано ви текна да кажете за кафана, ние шо сме ван Скопје да не можеме да се координираме. Педери едни :lut:

Aло, од вчера постои темата, два дена е доволно да се координирате:).Што не читнавте порано..Ајде уште можете да се организирате ако имате желба!:)

--- надополнето ---

1.POWER-MKD
2.God.HateUSall
3.Dark King
4.bebush
5.Saladin
6.Красулка
7.Вештица
8.DonJas
9.Nightwalker
10.StatusQuO(?)
11Maggie капачето!
12.ТonInter
13.Новинарка
14.VIP
15.Relapse+1
17.КIFLA

Значи нема можда, само да или не(ако е не, не ни морате да пишувате).Кои се сигурни дека ќе дојдат нека пишат, треба да се каже точна бројка!:)

Машала, а ме нема мене 7 саати на Кајгана, се собира раја, ќе седам сам утре на страна :).
Добро, било што било, работава е следна...

Почитувани утрешни гости, драги дечки и подраги џенцки...утре (вторник) објавувам конкурс по дружење и групно пиење без претерување.
Ресторант "Два Златника" од 20:50 повелете на аудиција и градење на кафанска кариера во ритамот на македонската традиционална музика и добриот амбиент. Цени таман пошо сите живееме во делумна сиромаштија и слога југомагнат.
Збирно место пред Гимназија Јосип Броз Тито од 20:30 до 20:45, а кафаната се наоѓа на главната улица пред студентскиот дом Кузман Јосифовски- Питу (во зградата на XEROX, CANON, HP и Др. Анчевски).

*п.с фала на мојата вредна заменичка Мартина која помагаше додека ме немаше попладнево :back:

Eeeeбаве тоа педерите. Арно рано ви текна да кажете за кафана, ние шо сме ван Скопје да не можеме да се координираме. Педери едни :lut:

има право дечкото. малку е еден ден да се организира се.. мислам дека попаметно би било петок/сабота да се одржи ова за да имаат шанса и другите кајганџии што се од подалечните градови да дојдат

Ептен е на пат, ама и мало кафанче е.
Како мало, има и доле колку и горе, вечер полно ќе биде.

--- надополнето ---

има право дечкото. малку е еден ден да се организира се.. мислам дека попаметно би било петок/сабота да се одржи ова за да имаат шанса и другите кајганџии што се од подалечните градови да дојдат
Е бидна веќе. Башка ако доаѓаат од други градови ќе треба да се бара кафана само за нас (50-60 души), што донекаде е невозможно, особено кога се работи за празник. Барем во Скопје.

Ми го начукаа на работа нешо и тоа до шишка ќе морам да откажам.
Наредна прилика здравје боже,убав помин

Жал ми е што не можам да дојдам, но во секој случај убаво да си поминете и друг пат 3-4 дена порано барем да кажете, не е битен денот :)

Ејјј сред недела собиранка..срамота.
Зарем не знаете дека има одговорни личности кои се со обврски!?
Сепак убав помин, џабе се бунам кога не може на сите да ни се погоди, секогаш на некој нешто ќе му фали.
Не сакам да бидам јас тоа :)
Напијте се за мене по една и уживајтееее:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom