Вторник- кафанска збиранка 18-25

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
"Колеги/Колешки" од форумов, вторник навечер (најверојатно околу 20:30ч.) во некоја од скопските меани, збиранка заради дружење и кафанска рекреација.
Терминов е стаен со оглед на тоа што во среда не се работи, а и да се работи, и така не си легнуваме пред 00ч.

Како строги почитувачи на Законот и забраната за точење алкохол на малолетници, примаме полнолетни лица од 18 до 25 години.
За точно време и место, дополнително ќе се договориме и ќе ве известиме до утре, лесна работа, прво да видиме кој е заинтересиран и за колку души да се резервира :).

*пријавување до утре 17 ч.

"Колеги/Колешки" од форумов, вторник навечер (најверојатно околу 20:30ч.) во некоја од скопските меани, збиранка заради дружење и кафанска рекреација.
Терминов е стаен со оглед на тоа што во среда не се работи, а и да се работи, и така не си легнуваме пред 00ч.

Како строги почитувачи на Законот и забраната за точење алкохол на малолетници, примаме полнолетни лица од 18 до 25 години.
За точно време и место, дополнително ќе се договориме и ќе ве известиме до утре, лесна работа, прво да видиме кој е заинтересиран и за колку души да се резервира :).

Зошто не се работи во среда? Уф, ова е контра собиранката + 25. Баш да видиме која ќе биде поуспешна :pos:

може исклучок за мене.. 16ка :)

Ја за недела дена ги пунам 18, така да, ако се соберете убави луѓе, секако ќе ви дојдам и ич не ве прашуем дал ме примате ил не.
<3

Ја иам комбе за превоз на пијани граѓани до нивните домови. Ако ви требам, кол ми. ;)

Доаѓам!Му се спремам на виното одамна:pipi:

Ја за недела дена ги пунам 18, така да, ако се соберете убави луѓе, секако ќе ви дојдам и ич не ве прашуем дал ме примате ил не.
<3

Јас сум убав бе. Собирај тоа синџирите и доаѓај

Доџем и ја.

Значи:
1.POWER-MKD
2.God.HateUSall
3.Dark King
4.bebush
5.Saladin
6.Красулка
7.Вештица
8.DonJas(?)

Чекаме уште пријави за денес да се резервира, толку сте недружељубиви бре?!:)

--- надополнето ---

1.POWER-MKD
2.God.HateUSall
3.Dark King
4.bebush
5.Saladin
6.Красулка
7.Вештица
8.DonJas(?)
9.Nightwalker

Ќе доам и ја да не треба да соберам ус пут некој од Ајродром ,Лиисиче ?

Јас сум 38ца, ама никој не ми верува. Може исклучок за мене?

Јас сум 38ца, ама никој не ми верува. Може исклучок за мене?
Moже хахаха.

1.POWER-MKD
2.God.HateUSall
3.Dark King
4.bebush
5.Saladin
6.Красулка
7.Вештица
8.DonJas
9.Nightwalker
10.StatusQuO(?)
11Maggie капачето!
12.ТonInter

Други?Ајде, ајде не се срамете..:)

Еее пу јзк баш би сакала да дојдам ама колегиве ми ги зафаќаат сите редовни кафански термини:icon_lol: неможам црна ноќ да видам да упознаам некој нови луѓе а баш би сакала да дојдам... ај некоја наредна прилика убав помин

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom