Вртевме, вртевме.... кај кого се падна паричката?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
А бе и јас така мислев, мајка ми кога сечеше и делеше, баш изреагирав: еееј кај тебе се падна и после излезе дека не е, ми засветкало само. :D
Па после ООооооп, кај мене излезе. :D
:pos:
Добар пресврт.
Јас не изреагирав,тој дел заврши кај мене,ќути си и трај си :D..,само што испадна ко киндер јајце со отворена играчка,ждребка со познат исход,гласачко ливче со претходно заокружено име.

Повторно во куќа. Ко и лани, а мислам и полани.
Некако така ми е најубаво, сакам да верувам дека и годинава сите ќе бидеме живи и здрави, тоа е секако најбитно. :)

Спојлер ми се напраи,не работ од парчето леб се наѕираше паричката... :toe:

Ради тоа мајка ми веќе неколку години си прави малечки пупенца - онолку лепчиња за колку што е потребно да се дели, и во едно ќе стави паричка. Решен проблем од кршење на лепчето баш кај паричката и спојлери :D

Мене и да пробаат да ми наместат паричка пак нема да се падне кај мене, е до толку сум мувларија. :pos:
Иначе кај брат ми се падна, нека е жив и здрав и нека има прекрасна година. :)

В'тевме в'тевме и кај мене се падна па'ичката денеска :D Прва година по ред.

Кај мене паричката му се паднала некому, ама не нас, го извадивме погачето од шпорет парочето нигде. И викам ја на сестра ми нас паричето ни загина таа па пликој праќат за стан
:D
Ко вака после паричето кај татко ми

Не ги лажете бе луѓево, вртиме и ја бараме паричката за бадник во Охрид.
То шо си прајт некој за василица е друга прича.
Иначе ауууу , овај пат кај мене се падна. :eek:
2 или 3 пат за овај период од 21 година колку шо имам(местенките не ги рачунам :icon_lol:)... Добар сум :pos:

Последно уредено:
Кај мајка ми :pipi:
Искрено не се сеќавам кога последен пат се паднала паричка кај мене или татко ми :kruna:
Додуша ние и за Василица кршиме лепче, па тогаш воглавно имам повеќе среќа :aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom