Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Emma напиша:Nemam nisto protiv takvite vrski. Duri i koga ke vidam takva dvojka na ulica, mnogu poveke mi se dopaga kako izgledaat tie kako par, otkolku nekoi sto se vrsnici. Barem spored mene...
asterix_m напиша:Целата таа работа е момент на вкус и на околности. Замисли да видиш некое исушено страче а покрај него да води некоја помлада 30 години. Или пак некоја бабурија со некој дечко згоден
Emma напиша:E, da, tuka si vo pravo...Seedno, sigurno ne mislev na ogromna razlika vo godinite, tuku na maz i zena koi se dovolno vozrasni i zreli za da znaat sto sakaat i da bidat svesni za vrskata sto ja imaat a taa da izgleda relativno OK.![]()
PuMbA напиша:Со постара-ништо повеќе само искуство
pearl напиша:А зошто пак не? Што ќе ти фали? Ееееј, какви ги има млади крцкалчиња, весели, дружељубиви, насмеани, опуштени, набилдани, орни за работа и задоволство. Ехееее, ако знаеш како да ги играш, има нозе да ти љубат. А не како некои стари пацови, на првото ридче ќе забрефта, на второто веќе ишијасот ќе го фати. Ах да, и се разбира, зборувам за цицкови ридчиња![]()