ragazza
Adorable
- Член од
- 3 јуни 2005
- Мислења
- 2.870
- Поени од реакции
- 30
Bolno e ova , odi od edna pregratka vo druga vo isti krug na luge .. Povreduvas bivshiot , sebe a i segasniot decko posto nivnoto drugarstvo i ako se raboti samo za "picka" nema nikogash da e isto .Izgubvas samopocit i gubisg ugled kaj mnogu luge e se ova vredi samo ako nesto sveto , nesto najiskreno , nesto naj najcustvitelno na cel svet sto vo toj i site drugi momenti da si sigurna deka nema da go dobiesh od druga nikoja osoba , i ne dali toj mozi bez tebe , nego dali sama mozish bez nego , samo togas i togash vredi to . Muvanje kratka avantura za to ima miljardi maski po svetov .
Znaci bez serioznost i sugurnost vo custva bi rekla NIKOGASH , a da e osoba bez koja ne mozam da si go zamislam zivotot , e togas uvo ic ne culo , moj zivot i moja skreka e vo prasanje a bivshiot ako me sakal i go postal drugarmu i ako ke mu e cudno ke prifati i ke ni posaka se najubavo vo vrskata nasha...
Znaci bez serioznost i sugurnost vo custva bi rekla NIKOGASH , a da e osoba bez koja ne mozam da si go zamislam zivotot , e togas uvo ic ne culo , moj zivot i moja skreka e vo prasanje a bivshiot ako me sakal i go postal drugarmu i ako ke mu e cudno ke prifati i ke ni posaka se najubavo vo vrskata nasha...