Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас пак мислам дека не е баш така. Кога ќе навикнеш на таква врска (без обрврска), таа личност не ја гледаш како личност која би можела да ти е партнер, туку само за пополнување на слободно време, како потреба. Но, секако има и исклучоци (кои мислам се поретки)Zbratko напиша:Mnoooguuu cesto se desava taa vrska daprerasen vo vrska so obvrska.
Тука не станува баш збор за обврска каква што наведуваш ти. А ако зборуваме за обрвски во една врска (нормална), малку е груб тој збор и не треба баш буквално да се толкува. Во врска исполнета со љубов, разбирање, оддавање и не е баш убаво да се каже дека тоа се прави сфатено како обврска. Во таква врска правиш се затоа што од срце го сакаш тоа, а не затоа што мораш. Обврската ја сфаќам како нешто што ти е должност да направиш.GoCka напиша:spored mene vrska bez obvrska ne postoi.ako ima vrska togas mora da ima i nekakva obvrska.ponekogas i seks za seks e obvrska.zatoa sto obicno vo tie vrski ide ona kolku davas tolku primas,sto znaci nekogas prifakas i koga nesakas, poradi toa da ne bides odbien koga ti ke sakasI mislam deka tesko takvo nesto da trae poveke od eden mesec a da ne se rodat nikakvi cuvstva od ednata strana!!!
DACY напиша:"dira ti piu un pele di figa da 100 cavali insieme"...te vlece poveke edno pickino vlakno nego 100 konja zaedno..