Врска - без обврска

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Adr1anA напиша:
врска без обврска според мене-- се базира на взаемна сексуална привлечност, еден од учесниците е секогаш зафатен (женет,мажена, во долга врска) им треба авантура нешто што се знае дека НЕМА да продолжи а сепак е убаво (од сексуален аспект) пред се треба да знаеш дека сакаш да се впуштиш во таква врска и да не ти биде криво кога нема да ти се јави или да се шетате за рака низ гтц.Авантура --со еден збор кажано..е сепак има чувства па не сме животињи ама тоа се симпатии привлечност а не некоја длабока поврзаност

Chupe...izvini da te prasam nesto...kolku godinki si?Ocigledno ke da si negde okolu 18-19...ili gresam(pomala si???)? :)

Врска - обврска = мување
Сум имал мување маскирано во врска, т.е. не сме искочиле на поштен состанок, него нон стоп по дома и у авто вршевме работа. По „раскинувањето” ми предложи дека би можеле пак да се сретнеме да „сработиме” нешто, без папири. Е тогаш све ми се разјасни.:raz:
Значи могуќе.
Могуќе е и од мување врска да произлезе, ама ретко. Многу ретко.

Врска без обврска, ова му доаѓа како да изгаснеме страсти, добар секс до безсвест,засто да не, а оној мојот дома па и не го бива...

janicka напиша:
Vredi ednas da se isproba, kolku da ne ti bide zal sto si propustil. Probav ednas i bese OK ama veke ne pravam takvi raboti. Mislam deka nema da pravam.

Pravilno kazano.Taka treba.Muvanje, svetska rabota!

еее секавања додека студира си имав таква врска,ми беше супер...
без обрски е нешто супер не ја обременува врската,,(сексуална)

Па тоа е најдоброто нешто што се има измислено досега .... а уште ако не знаеш како се вика девојката (зборувам само едно дневна авантура на некоја забава ) е тогаш е најдобар филингот незнам немам појке зборови. Тхе енд!!!

Adr1anA напиша:
врска без обврска според мене-- се базира на взаемна сексуална привлечност, еден од учесниците е секогаш зафатен (женет,мажена, во долга врска) им треба авантура нешто што се знае дека НЕМА да продолжи а сепак е убаво (од сексуален аспект) пред се треба да знаеш дека сакаш да се впуштиш во таква врска и да не ти биде криво кога нема да ти се јави или да се шетате за рака низ гтц.Авантура --со еден збор кажано..е сепак има чувства па не сме животињи ама тоа се симпатии привлечност а не некоја длабока поврзаност

Сакаш да кажеш дека на оние кои не се во врска не им треба авантура? Мора да бидат во врска или брак за да бидат учесници?
И кога веќе влегува некој во таква врска, нема што после да му е криво кога нема да се јави другиот или прошета за рака, бидејќи свесно влегуваш во таква каша:)

Повеќето од врските ми биле „врски без обврски„ (мувања, како што кажа некој).

Како ќе му кажеш? Не знам, ни тие ми рекле „не сме за озбилно”, ни јас нив. Си знаевме.. од кај да знам. Поинаку се однесувам со тие што сакам само авантура. Веројатно ме „читаат” како се чувствувам? И не е тешко... покажувам што сакам.

Aj be sho go drvite,site konstantno se muvate.Ko kje ve vidam vakvi "deva marija" film mi se sloshue.Ednash probav..decko mi go sakam,devojka mi ja sakam.Zimi kurof.
Vrska bez obvrska ne moes da nareces taka..moes da nareces neobavezen sex.
I se priebue mu se javue,mu se priebue i se javue.Cao priatno.

FortunE напиша:
Сакаш да кажеш дека на оние кои не се во врска не им треба авантура? Мора да бидат во врска или брак за да бидат учесници?
И кога веќе влегува некој во таква врска, нема што после да му е криво кога нема да се јави другиот или прошета за рака, бидејќи свесно влегуваш во таква каша:)
Ете се корегирав...а за тоа дали свесно влегуваш во каша па не треба да те е криво ..па да мислам дека ако знам што правам и го знам исходот...а бе, до мене е нечуствително створење сум:pos: :pos: :pos:

Pesna

Koja sum JAS?

Jas sum Tvojata srodna dusa.
Jas sum svetlina vo Tvojot zivot.
Jas sum Tvoeto vtoro Jas.

Psiholoski nie sme ego i alterego.
Egoto sum normalno JAS
A ti si obicno alterego.

Sto velis na ova, a?
Ti obicno ego, a jas samo alterego.

Toa e obicna psihologija
Da doznaes Koja Sum Jas.

:) :)

cyberlady напиша:
Koja sum JAS?

Jas sum Tvojata srodna dusa.
Jas sum svetlina vo Tvojot zivot.
Jas sum Tvoeto vtoro Jas.

Psiholoski, Tvoeto alterego.
Egoto si e samo moe.
Jas ego, Ti alterego.

No Ti mozebi so ova nema da se soglasis.
Ke reces deka Ti si ego, a jas alterego?

E vo toa se sostoi psihologijata.
Da opredelis sto e ego, a sto alterego.

:) :)

И?Поврзаноста со оваа тема е..во кој дел..?:raz::icon_eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom